dimarts, 3 de juliol del 2007

DESAPAREIX L'UB BARÇA FEMENÍ DE BÀSQUET
EN EL SEU LLOC OLESA-RCD. ESPANYOL

rcd espanyol . com

El CB Olesa - Espanyol, nou equip de la Liga Femenina

L’equip d’Olesa de Montserrat presentarà demà la seva inscripció en la màxima categoria del bàsquet femení estatal

Aquesta tarda, a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol, ha tingut lloc la reunió decisiva per a que el bàsquet català no perdi la plaça que deixa lliure l’UB Barça la propera temporada (2007-08), a la màxima categoria estatal femenina.

Per a que això sigui possible, el CB Olesa fa valer els seus mèrits esportius (tercer classificat en el play off d’ascens celebrat a La Seu d’Urgell, el passat mes d’abril) per a cobrir la plaça vacant.

Amb l’objectiu, doncs, de que Catalunya no perdi aquesta representació, el CB Olesa ha arribat a un acord amb el RCD Espanyol, per assolir aquesta responsabilitat i poder seguir comptant amb dos equips catalans en el bàsquet femení d’elit. Un acord que compren les tres properes temporades (2007-2008, 2008-2009 i 2009-2010) i que converteix en realitat el somni i il•lusió de tota una comarca. Tanmateix, el CB Olesa – Espanyol contactarà inmediatament amb les jugadores catalanes i tècnics de l’UB Barça a fi d'efectuar-los una oferta.

El club del Baix Llobregat vol agrair molt especialment al RCD Espanyol la seva sponsorització, perquè si no fos per aquesta voluntat i implicació en el món del bàsquet i concretament en el bàsquet femení, el projecte del CB Olesa no seria possible.

Des del club també es vol agrair profundament la col•laboració de la Secretaria General de l’Esport i de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, així com els bons oficis de la Federació Catalana de Basquetbol, que fan que aquest repte es pugui dur a terme.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, ES TÉ QUE FELICITAR L'ESPANYOL PER GRAN COP QUE HEM DONAT AL PALLASO DEL LAPORTA, UN EQUIP QUE ERA SEU HA DESAPAREGUT PER LA SEVA POBRESA COM NO TÉ COM PAGAR EL XIMPLE AQUEST. ARA UN ALTRE EQUIP AMB EL PATROCINI DE L'ESPANYOL LLUIRÀ EL NOSTRE NOM DEL EQUIP A LA SEVA SAMARRETA PER TOTS ELS CAMPS I A MÉS FITXAREM A LES CULERS PERQUÈ PORTIN EL NOSTRE PATROCINI I ES FACIN PERIQUES.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M