dimecres, 24 d’octubre del 2007

BASE FEMENINA.

Argentona 2 Espanyol "C" 2
Partit igualat en els primers vint minuts, ocasions per ambdós equips amb la falta de definició cara a porteria. L’Argentona, que jugava amb el seu primer equip molt veterà, va començar a acusar el desgast físic i això va ser aprofitat per les jugadores del RCD Espanyol que es va trobar millor sobre el camp, i fruït del major domini van arribar les ocasions i el primer gol obra d’Anna que va aprofitar un refús després d’un llançament de Montse, al minut 35 del primer temps.
En el segon temps van disposar de fins i tot tres ocasions de gol en els primers minuts, i Nerea va fer el 0-2, mentre el conjunt local molt més veterà va abusar del joc dur davant la permissibilitat arbitral. No es van aprofitar les ocasions i es pagar car en el tram final del matx.

En el darrer quart d’hora l’Espanyol es va venir avall i l’Argentona esperonat per el seu públic va aconseguir reduir distàncies i en el llarg afegit que va concedir l’àrbitre van empatar el partit.

RCD Espanyol “C”: Marta, Cris (Isa), Anglada, Sara, Tania (Alba), Pereira(De la Cruz), Eva, Anna (Claudia), Brenda (Maria Luisa), Montse (Nerea), Mireia (Durán).
Gols; Anna i Nerea.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.

13 BADALONA CF "B"20002112

L’equip infantil A, entrenat per Marta Cubí va aconseguir guanyar per un contundent 1-8 en la seva visita a Barberà per enfrontar-se a l’Escola de Futbol Barberà Andalucia. Recordem que en la primera jornada, l’Espanyol va descansar.Aquest diumenge reben a l’Escola Nacional de Futbol femení d’Andorra (ENFAF), en horari per confirmar, (12:00 h.?).

El Infantil B
de José Manuel Reina, disputa aquest dissabte el tercer encontre de lliga en un duel desigual davant el primer equip infantil del CE Sant Gabriel, líder de la categoria i principal favorit per fer-se amb el títol, després que les espanyolistes no sumessin cap punt diumenge passat a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant la UE Seva “A”, en un matx que es va posar mol coll amunt al avançar-se amb un 0-3 les osonenques, mentre que l’infantil espanyolista solament va pogué anotar mitjançant Mireia i Mónica per reduir distàncies en el marcador. La portera Laura va impedir que el conjunt del Seva ampliés més l’avantatge i fins i tot en la recta final del matx encara hagués pogut treure quelcom més de profit l’Espanyol si hagués tingut més fortuna en els metres finals.
Van jugar per part del RCD Espanyol, Laura, Laia, Jeni, García, Mireia, Albita, Mónica, Flor, Ceci, Andrea, i Samantha.

CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ GRUP SEGON.