diumenge, 21 d’octubre del 2007

EL FILIAL NO AIXECA CAP;

PEDRAZA SALVA UN PUNT.


Un punt i gràcies
El RCD Espanyol B ha salvat un punt in extremis gràcies a un gol de Pedraza en la recta final del matx, després que fos incapaç un partit més, d’aprofitar les nombroses ocasions que en el segon temps ha gaudit.

Una primera part molt dolenta
Només varies internades per l’esquerra a càrrec de Juanma, l’home més actiu per part blanc i blava en les que De Navas o Jaume han avortat les centrades de l’extrem espanyolista ha estat tot el poder ofensiu del filial espanyolista en la mitja hora primera de joc.

La primera aproximació amb perill per part dels visitants arriba al minut tretze quan una jugada de Miki es a punt de costar molt car, si no per que el davanter arlequinat no arriba a pogué rematar la centrada dins l’àrea.
El CE Sabadell comença a donar mostres de perill; Casilla atura en una bona intervenció un xut de Pierri, que acaba sent allunyat per Serrán.

La millor ocasió perica en el primer temps
Jordi Gómez cedeix en passada a l’espai en el 32 a Palanca, que controla, arriba fins la línia de fons i la seva centrada es refusada amb la punta dels dits per el meta sabadellenc anticipant-se a un Sito Riera que no ha estat molt afortunat en el dia d'avui.

El Sabadell s’avança en el marcador
Altre cop per sota del marcador. Aquesta ocasió ha estat una badada defensiva que ha deixat a Diego Carrillo tot sol davant l’àrea superant a Casilla. Aquest equip no li surt pràcticament res, tot i que ho intenta però falla en els moments claus.

Encara hagués pogut incrementar l’avantatge en el marcador si no hagués estat per que Brachi ha salvat sota pals una centrada del davanter Ollers en la que Casilla no s’ha entès amb la seva defensa i a punt ha estat de costar molt car.

Una segona part molt diferent
L’Espanyol B ha sortit amb ganes per intentar remuntar el més ràpid possible. Ja als dos minuts de la represa ha gaudit d’una ocasió en la que ni Sito Riera ni Palanca han arribat a connectar amb l’esfèrica després de la centrada de Brachi.

L’ocasió més clara per el filial espanyolista ha estat quan Palanca ha superat al porter visitant i amb el cap ha rematat fluix treien Oscar Sierra la pilota quan ja es cantava el gol de l’empat. Riera en altre jugada, a la mitja volta ho ha provat però el seu xut ha tingut la resposta adequada del porter visitant.

Tampoc han estat massa fins els llançadors espanyolistes ja que ni Juanjo, ni Jordi Gómez, Sito Riera o Pedraza que ha sortir al segon temps, quan ho han intentat han baixat la pilota més dels quatre o cinc metres d’alçada, en un exemple clar de punt de mira, defectuós.

Pedraza salva els mobles
En un delicada situació com la que viu el filial, el gol a falta de dos minuts per els noranta de Pedraza ha sabut com a glòria per els aficionats que ja pensaven que un cop més, volarien els tres punts de Sadrià: La centrada des de l’esquerra de Juanma i l’oportunisme de Pedraza anticipant-se molt bé als seus marcadors i ficant la cama lo just per aconseguir enviar la pilota al fons de la porteria vallesana.

Situació molt delicada del filial espanyolista que continua sense guanyar en lliga des del partit del Badalona a la segona jornada. Mal joc en la primera part, i poca fortuna en la segona, quan “Rubi” s’ha decidit a posar tota la carn a la graella. Molt tindrà que millorar l’equip per pogué redreçar la trajectòria.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Kico Casilla, Toni Lao, Gerard Roviara, Serrán, Tito (Xavi García, m. 60), Juanjo, Brachi (Javi Márquez , m. 74), Jordi Gómez, Sito Riera (Pedraza, m. 74), Palanca, Juanma.

CE Sabadell: De Navas; Sierra, Xavi Roca, Antunez, Jaume, Jose María, Diego Carrillo, Miki, Ollés (Fran, m. 64), Toni Mora, David Pirri.

Gols: 0-1 Diego Carrillo, m. 36, 1-1 Pedraza,m. 88.

Àrbitre; Bernal Moreno de la territorial valenciana. Sense complicacions. Ha mostrat targes grogues a Palanca, m. 28, Juanma, 76, Javi Márquez, m. 82, Serrán m. 82 per part espanyolista i a Sierra, m. 21, Pirri, m. 26 i Diego Carrillo, m. 57.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Matí assolellat. Encontre retransmès en diferit per el CANAL 33 de Televisió de Catalunya. Presència de diversos ex jugadors del RCD Espanyol en les files del conjunt vallesà, entrenat també per un ex blanc i blau, Ramon Moya.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M