dissabte, 27 d’octubre del 2007

SORTIDES COMPLICADES PER EL FILIAL I EL JUVENIL "A".



Foto d'arxiu:
No sol el filial visitarà el Camp Municipal de Can Peixauet. El Cadet A, també...


El RCD Espanyol B es desplaçarà fins a Santa Coloma de Gramanet per enfrontar-se a l’Ud At. Gramanet aquest diumenge a tres quarts de dotze del migdia després d’haver remuntat la final de la Copa RFEF davant el Gavà i després d’encadenar set encontres consecutius de lliga sense conèixer la victòria des de que en la jornada segona obtingués el triomf davant el Badalona.

El rival dels pericos, la Grama es troba classificada en els llocs d’honor de la categoria, en una molt bona tercera posició amb quatre partits guanyats, quatre empatats i només una derrota en la jornada inaugural del campionat davant la UE Lleida.

El filial blanc i blau és el tercer equip més golejat de la categoria (14 gols) tenint només per davant al Llevant B i a la Villajoyosa. Per contra, als jugadors de Joan Francesc “Rubi” els hi està costant de veure porta i només 8 son els gols que han aconseguit en aquestes nou jornades de lliga.

Els homes espanyolistes esperen pogué treure quelcom de positiu de la visita a Santa Coloma, ja que si no la situació en la classificació podria començar ja a ser preocupant cara a un futur imminent. Recordem que en aquests moments ocupen la divuitena posició en llocs de descens. L’encontre serà xiulat per el valencià Francisco Javier Barberà Fuentes.




Mentre, el Juvenil A d’Oscar Perarnau, en la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza intentarà posar setge al liderat del grup tercer de la Divisió d’Honor, al enfrontar-se a l’actual líder de la categoria que es troba a tres punts.

Un triomf espanyolista, sempre que el Girona no guanyi per més de cinc gols a Mallorca, col·locaria als homes d’Oscar Perarnau en el més alt de la classificació. De totes maneres, es preveu un encontre molt difícil, ja que el Real Zaragoza s’està mostrant intractable i tan sols ha cedit un empat en la darrera jornada i a fora.

En canvi, l’Espanyol l’hi està costant molt de treure endavant els encontres i de moment no troba encara el camí segur cap a la línia que permeti configurar un bloc amb garanties com va succeir la temporada passada. La gran quantitat d’homes incorporats a l’equip dificulta encara més el trobar l’onze ideal que pugui consolidar-se i pugui oferir el que s’espera d’aquest equip. L’àrbitre serà l’aragonès Juan Carlos Sánchez López



Aquesta setmana no hi haurà encontres ni a la Superlliga femenina ni a Primera Nacional per la disputa de l’encontre oficial de la Selecció Espanyola davant la República Txeca amb la presència de l’espanyolista Adriana Martín.






Com a partits més destacats dins el futbol base aquest cap de setmana cal citar l’encontre que un Juvenil B en ratxa jugarà en Premià de Dalt davant la Fundació Sánchez Llibre que ha assolit l’ascens de retruc aquesta temporada a la lliga Nacional.
Altre Gramanet – Espanyol tindrà lloc avui en la categoria de Divisió d’Honor Cadet, un interessant Damm – Espanyol en el vell camp de la Damm en categoria aleví, mentre que en cadet preferent serà diumenge quan l’equip cerveser visiti la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.

Per aquesta tarda, Aleví B davant el futbol base fusionat de Jabac Can Jofresa i Terrassa, Infantil A- Hospi, a les 16:00 hores, el femení C, i el Benjamí A es l’oferta per els amants del futbol base, per que el RCD Espanyo és molt més que el primer equip.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M