dilluns, 22 d’octubre del 2007

EL MILLOR: EL RESULTAT
(JUVENIL A 2 UE CORNELLÀ 0)





Segons a la classificació
En un partit bastant lleig per lo travat, per un joc poc vistós, l’Espanyol Juvenil de Divisió d’Honor va sumar tres importants punts en espera del duel de la propera setmana davant el líder Zaragoza que podria significar el canvi de líder en cas de victòria espanyolista.

El Juvenil no va jugar be el primer temps. La primera ocasió va ser per Jonathan, el jugador que acabaria expulsat del Cornellà que no va arribar a per poc quan es trobava tot sol.
L’Espanyol arribava però no en jugades clares, i així va estar a punt de marcar en una falta llençada a càrrec de Guillem Creus en la que es va produir diferents rebuigs dins l’àrea sense que ningú encertés a rematar.

La més clara de l’Espanyol
Guillem Creus tindria l’ocasió més clara, al rematar de cap però es va topar amb Marc Martínez que va realitzar una bona intervenció desviant l’esfèrica.

En el minut 32, el col·legia va invalidar un gol, per possible fora de joc, tot i que des de la meva posició no es podia apreciar l’encertat o no de la decisió, s’ha de dir que tampoc va haver-hi excessives protestes per part dels jugadors visitants.

En el 38, s’ha de retirar Lluis Crous per lesió sent substituït per Alex, el jugador provinent de l’Oviedo.

Una segona part més moguda
L’avorriment i mal joc va ser la tònica del primer temps, i tot que a la segona continuava els mateixos paràmetres, el joc va anar millorant progressivament, i més al quedar-se el Cornellà al minut 74 amb un home menys per l’expulsió abans relatada.

Però abans, hi haurien unes quantes ocasions per tots dos equips; Baena en jugada individual a poc de la represa arriba fins la cuina, però Marc Martínez sortint rebutja el perill.
Víctor en una bona intervenció evitarà mals majors en el 62, davant una de les poques jugades de veritable perill d’ un Cornellà que es va defensar molt bé mentre existia igualtat numèrica sobre el terreny de joc.

Perarnau introdueix canvis
Lucas Porcar per Moñino i Charly Lumbreras per Marc Mas que no va tenir gaire protagonisme en el joc, surten als vint i pocs minuts per intentar donar més profunditat al feble joc d’atac d’un Espanyol tan fred com la tarda.
Un centre – xut molt tancat de Baena obliga al porter visitant a emprar-se a fons per evitar el gol blanc i blau.

El Cornellà es queda amb deu, i canvia totalment el partit
Si be l’Espanyol ja feia molta estona que duia la batuta del joc, li mancava certa profunditat, i a partir dels canvis introduïts i el fet de jugar amb superioritat i haver-hi per tant més espais, va ser determinant.

Un defensa visitant treu la pilota pràcticament del cap del davanter espanyolista, després d’una excel·lent centrada de Baena. Lucas Porcar posa a prova a Marc Martínez que bloca molt segur el tret del subcampió mundial.

Guillem Creus clau per obrir la llauna
Agafa la pilota l’extrem perico, supera a un adversari, s’introdueix en l’àrea i al retallar-lo es objecte d’ un molt clar penal, que l’àrbitre del matx no dubta ni per un moment assenyalant el punt fatídic; Baena transforma sense problemes posant en avantatge al quadre espanyolista a falta de deu minuts.

Charly Lumbreras estableix el resultat definitiu al rematar una pilota morta dins l’àrea després d’una mitja volta, a pocs minuts del final.
Encara el propi Charly podria haver fet el tercer si el seu remat a una falta per l’esquerra llançada per Álex hagués tingut millor fortuna en comptes d’estavellar-se en el travesser, o si hagués pogut superar al meta visitant en un remat rebutjat, després d’altre llançament de falta, i que posteriorment engalta Carlos Ruíz un fort tret que es marxa per sobre la porteria.

Triomf en definitiva just, tot i el pobre joc, per que si algú va fer mèrit encara que pocs per guanyar va ser el conjunt espanyolista.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Víctor, Oriol, David, Ricarte, Didac Vila, Moñino, Guillem Creus, Baena, Marc Mas, Carlos Ruíz, Lluis Crous.
Substitucions: Alex per Crous, m. 38, Lucas per Moñino, m. 64, Charly per Marc Mas, m. 22 i Toni Cunill per Guillem Creus.

UE Cornellà: Marc Martínez, Rosas, Pere, Guillem, Javi, Jonathan, Dani, Ruben, Flores, Pep, Zambudio.
Substitucions: Adri per Guillem, Ton per Flores, Víctor per Pep, Ismael per Rosas

Gols: 1-0 Baena pen., m. 80’, 2-0 Charly Lumbreras, m. 83

Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes del col·legi de Barcelona. Va mostrar targetes a Baena, i a Moñino, i per part visitant a Pere, Adri, Ruben, i a Jonathan en dues ocasions (22’ i 69’)

Incidències: Partit jugat un cop més en el camp tercer en comptes del principal, degut a que a l'endemà diumenge, l’Espanyol B jugava davant el CE Sabadell, a efecte de preservar la gespa. Tarda molt freda i poc agradable degut a l’ immens vent que feia en la Ciutat Esportiva i que superava la sensació de fred de llarg a la de l’Olímpic. Poc públic i alguns inclòs no es van esperar a la fi del matx, quan el resultat encara era d’empat a zero.



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL GRUP TERCER

DIV. D'HONOR JUVENIL PJPTS PG PE PP GFGC
1 REAL ZARAGOZA 719610155
2 RCD ESPANYOL716511134
3 GIRONA FC716511104
4 CF BADALONA714421105
5 SAN FRANCISCO714421106
6 REAL MALLORCA713412157
7 SD LA SALLE MALLORCA710313911
8 CE EUROPA7822389
9 CLUB AMISTAD78223811
10 CD FERRIOLENSE78223710
11 UE CORNELLÀ77214913
12 CE MATARÓ7613367
13 BALSAS PICARRAL75124711
14 STADIUM CASABLANCA7411529
15 UE LLEIDA74115715
16 UE SANT ANDREU74115918




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M