dissabte, 8 de desembre del 2007

FEMENÍ B - P.BLANC BLAVA LA ROCA: (DIUMENGE 10:00 H.)



Diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, tindrà lloc el primer enfrontament femení a Primera Nacional entre dos equips de institucions periques. El RCD Espanyol femení B, filial de l’entitat blanc i blava, i el conjunt de la Penya Blanc i Blava de La Roca del Vallès, resen ascendit aquesta temporada a la categoria d’argent del futbol femení.

A més el partit arriba en el moment en que les trajectòries d’ambdós conjunts conflueixen en el punt més proper a la classificació, ja que només tres punts separen a barcelonines i vallesanes.


El Femení B, que no coneix la victòria des de que la va obtenir per darrer cop al feu barcelonista a Sant Joan Despi (1-2) coincidint amb la marxa de Raquel Corral i Laura Falces al conjunt murcià del Apolo Properties, ha caigut al vuitè lloc de la classificació al perdre dos encontres (Collerense i Lleida) i empatar altres dos a la Ciutat Esportiva (Son Cotoner i San Gabriel).

La Penya Blanc i Blava de la Roca (desè a la classificació) s’ha mostrat molt segur en el Municipal de la Roca, on només ha perdut per la mínima davant el Girona i ha cedit un empat a cinc davant un dels favorits de la categoria el San Gabriel. Altre historia és a domicili on també cal dir ha jugat amb els equips més forts tret del Breda on va empatar a un.

Les noies entrenades per Fernando Gonzáez i Marc Garrell han marcat 26 gols i n’han encaixat 34 dels que 10 van ser en un sol encontre desafortunat a Mallorca davant el Collerense. Per contra, l’Espanyol B (vuitè) ha marcat 36 gols (gràcies als 10 marcats davant l’UE Rubí) i n’ha encaixat 22.

L’encontre serà arbitrat per Jan Nubiola Remolins de la territorial catalana i donarà començament a les deu del matí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, ÉS UN PARTIT ENTRE 2 EQUIPS GERMANS, PERÒ QUE ÉS TÉ QUE JUGAR. DESITGEM LA MILLOR SORT A LA P.BLANC I BLAVA DE LA ROCA PERÒ DEPRÉS D'AQUEST PARTIT I QUE CONTINUI SEMPRE AMB AQUESTA CATEGORIA. JOSE CARRERA CARRERA

Anònim ha dit...

El femení B necessita puntuar. I el femení A té un partit molt difícil...amb el retorn de la Raquel. A veure si ens veie demà per Sadrià!
Salutacions des de La Chatarra!
Guim

Josep Maria ha dit...

Salutacions. Allà estarem. Serà un plaer veure als fidels dels femenins.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M