dilluns, 3 de desembre del 2007

FUTBOL BASE: COP D'EFECTE DEL
ALEVÍ B DAVANT EL MATARÓ.

Gran triomf de l’Aleví B davant el segon classificat.1-0

L’Aleví de primer any va derrotar al segon classificat al grup segon de la Preferent Aleví en guanyar-lo per 1-0 gràcies a un penal transformat per Javi Navarro. El conjunt del Mataró encara no havia perdut cap encontre i arribava a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol només a un punt dels blanc i blaus després que la setmana passada perdessin la imbatibilitat a Figueres.
Aquest equip està marcant registres de rècord al guanyar 27 dels 30 punts disputats sent un any menors els jugadors a la gran majoria de rivals.

Domini inicial del Mataró
Els primers minuts del matx van ser dominats per un Mataró que ja deixava intuir que seria un os dur de rossegar. El primer avís seriós de perill per part dels del Maresme va ser al minut 8, quan una falta ben llençada va sortir fregant el travesser de la porteria espanyolista.
Tot i que l’Espanyol plantava cara i es defensava sense patiments, el pes del partit el portava el Mataró Aleví “A”.

Els espanyolistes comencen a crear perill
Quinze minuts haurien de passar (o sigui mitja part) per veure la primera aproximació dels blanc i blaus, que seria una jugada molt ben trenada i en el darrer passi en profunditat el porter visitant avorta el perill llençant-se als peus del davanter espanyolista.

Penal protestat per els visitants
Pilota en profunditat, Javi Navarro controla i penetrant encarant al meta visitant que surt a la desesperada, el supera i aquest el fa caure sense cap tipus de dubta en la lateral de l’àrea de càstig; els mataronins reclamen que ha estat fora de l’àrea, i la col·legiada no dubta ni un instant assenyalant la pena màxima al entendre que trepitjava la línia i amonesta amb targeta groga al porter. El llançament el transforma el mateix Javi Navarro per la dreta del porter i molt ben llençat.

Altre cop abans del descans, Javi Navarro, hagués pogut incrementar el compte si el seu remat sense gaire angle hagués tingut millor sort després de culminar una gran jugada d’atac del conjunt de Jacint Magrinyà.

Els espanyolistes no sentencien i acaben patint
Aquest equip meravella per el seu bon joc tot i el seriós handicap que suposa per ells el jugar en un camp de 105 metres amb rivals més grans d’edat. Els blanc i blaus van disposar de varies ocasions per deixar sentenciat el matx però el desencert en els darrers metres, el porter en altres ho van impedir.

Sobre tot dues de molt clares, en les que a darrera hora es va creuar un defensor del Mataró providencialment per els seus interessos, i la que ja s’intuïa com a segon gol, en la que la passada en profunditat d’Alexis no es aprofitada per Ignasi.

Darrers minuts de patiment
A sis minuts del final, el Mataró va pogué empatar l’encontre en un remat a l’exterior de la xarxa de la porteria blanc i blava.
L’àrbitre del partit va expulsar a un tècnic del Mataró que durant tot el partit no li va perdonar l’assenyalament del penal amb protestes reiterades. Ignorem des d’on era ell com ho va pogué veure que era fora, si nosaltres els que érem veient el partit en millor posició davant mateix encara no ho tenim clar del tot donada la rapidesa de la jugada i lo ajustat a la línia, malgrat ens sembla que la decisió va ser l’encertada. Es més era el darrer jugador i segur que marcava si no l’hagués derribat, fet per el que la targeta vermella tampoc es sigut cap cosa estranya si hagués considerat ensenyar-la.

Triomf just del Aleví B, que confirma el gran moment de forma de l’equip i per què li treu quatre punts al segon classificat.