dijous, 6 de desembre del 2007

L'ALEVÍ "A" SALVA ELS PUNTS AL DARRER INSTANT.

Victòria in extremis de l’Aleví A :


Espanyol 1 FP Europa 0
Aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià, quan gairebé estàvem comdemnats a l’empat inicial, el RCD Espanyol Aleví A, ha obtingut en el darrer moment un triomf gràcies a una desafortunada acció del porter rival, quan ja semblava que era incapaç de perforar la porteria del conjunt de Gràcia.

Sense Jack
La baixa de Jack s’ha notat en excés en una davantera que tot i que ho ha intentat, ha notat l’absència del golejador, ja no només per el seu olfacte golejador si no per la quantitat de forats que obre en les defenses contraries gràcies a la seva força i condició física.

Els escapulats han vingut a treure un empat i gairebé ho han aconseguit; en tot el primer temps amb diverses fases de domini perico i altres d’altern, els blanc i blaus només han disposat d’una ocasió en la que el davanter espanyolista ha xutat massa creuat al pal contrari, i la pilota ha passat fregant el pal. Pobre bagatge per un equip com el blanc i blau.

Segona part una mica més moguda
A mida que passaven els minuts el joc ja feia pensar que només una jugada aïllada donaria el triomf a l’Espanyol que era qui veritablement feia mèrits (insuficients) per fer-se amb els tres punts.

L’ocasió més clara ha estat per Mula qui sol totalment (no acostuma a perdonar) ha llençat desviat a l’esquerra de la porteria. La defensa visitant s’ha mostrat molt segura i ha tallat tots els centres que des de bandes han caigut a l’àrea.

Els espanyolistes més amb el cor que amb el cap, buscaven un gol que es resistia, sense tenir la profunditat necessària per superar a una defensa molt expeditiva.

El gol, al darrer moment
Una pilota sense conseqüències se li escapa de les mans al porter i Mula molt atent a metro i mig de la porteria només té que empènyer l’esfèrica al fons de la porteria; sense dubtes, una jugada desgraciada per l’Europa i que el seu porter ha quedat anímicament destrossat; ànim, noi, son coses del futbol !.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M