TRIOMF DEL JUVENIL B DAVANT
LA DAMM, AMB UN HOME MENYS

(Josep Maria: Feliu i Codina d’Horta.)

CF DAMM "B" - JUVENIL "B" 0-2

El Juvenil B ha tornat a la senda dels triomfs, després de tres encontres en els que el màxim que havia pogut treure era l’empat a tres del passat diumenge al matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià, i ho ha fet en vèncer per 0-2 a la Damm CF “B” en partit avançat a la jornada tretze en el Feliu i Codina.

Fluix primer temps
Chuli per Álvaro i Caballé per Dani Nieto han estat les principals novetats en l’onze inicial que Clotet ha fet saltar a la gespa sintètica del camp de l’Horta. En el primer quart d’hora no hi ha estat cap jugada digna de menció, si descomptem una sortida de Dinu fora de l’àrea en la que ha rebutjat la pilota tot i que no ha donat gaire sensació de seguretat amb els peus a l’hora de jugar l’esfèrica el meta romanès.

El primer xut perico ha esta a les mans del porter local i fluix. Chuli ha xutat també a les mans del porter que ha passat tot el primer temps sense gairebé treball.
Dani Nieto ha sortit per Max després que una forta entrada l’hagi enviat als vestidors abans de temps. Un xut als núvols d’Angel Martínez en el llançament de la falta ha estat el pobre bagatge d’un Espanyol que en el primer temps no ha donat la mida, davant un conjunt, el cerveser que s’ha emprat a fons i a vegades al límit del reglament.

Es compliquen les coses
Al minut vuit del segon temps, les coses empitjoren per un Espanyol que semblava haver sortit una mica més convençut de la victòria; Juli, el capità es expulsat per veure la segona targeta groga en una entrada a pocs metres de la frontal. Amb aquesta incidència, Clotet ha estat expulsat per el col·legiat. La falta s’ha llençat sense conseqüències al aturar Dinu molt bé.

Amb deu millor que amb onze
Chuli a la mitja volta dins l’àrea intenta rematar sortint la pilota a còrner.
Incomprensiblement quan pitjor pintaven les coses per els blanc i blaus, els homes de Clotet que s’ho mira des de la grada darrera de les banquetes, mitjançant el servei de cantonada esmentat, aconsegueixen perforar la porteria del conjunt cerveser gràcies a un remat de cap d’Adrià Tomeu, superant als defensors.

Han fet el més difícil, posar-se per davant en el marcador amb inferioritat numèrica. Però lo millor encara estava per arribar; instants després, una gran jugada en contracop, acaba amb una perfecta centrada de Chuli per l’esquerra i llençant-se en planxa Marc Caballé, remata de cap al fons de la porteria aconseguint un gol de bella factura i deixant ja el resultat vist per a sentència davant una Damm molt lluitadora, sòlida però molt poc eficient i resolutiva de mig camp en endavant.

Domini dels locals infructuós. Els pals protagonistes
En efecte, malgrat el major domini local, la millor ocasió va ser per Dani Nieto que d’un xut dur estavella la pilota al pal amb el meta ja batut. Álvaro que ha entrat avançat el segon temps ha gaudit d’una ocasió però el seu xut sense gaire angle ha estat blocat sense problemes per el meta local.

La Damm ha gaudit en la recta final del matx de diverses ocasions, com el pal després d’un xut que rebota en un defensor espanyolista i modifica la trajectòria de l’esfèrica, recollint el refús de la fusta un davanter i tornant a xutar estavellant-se en un defensor en la jugada més perillosa de la Damm en tot l’encontre.

Dinu s’ha vist obligat a lluir-se en una intervenció amb una bona aturada.
Silva per contra, ha pogut fer el tercer en una jugada en la que ha rematat al cos del porter local quan es trobava en immillorable situació.

Al final, tres punts per l’Espanyol que amb inferioritat numèrica ha sigut superior en joc i en ocasions (en la segona part, la primera ha estat soporífera), fent-se creditors del triomf.

RCD Espanyol:
Dinu; Pere, Ángel, Álvaro Vega, Juli Serrano, Gerard Esteve, Max, Tomeu, Oscar Sielva, Caballé i Chuli.
Substitucions: Dani Nieto per Max, Jordi Roig per Marc Caballé, Álvaro per Chuli i Álex per Tomeu.

Gols: 0-1 Tomeu, 0-2 Caballé.

Àrbitre: Tomás Bauló, sempre protagonista. Ha expulsat al tècnic espanyolista Josep Clotet i al jugador Juli per doble amonestació.

Incidències: Camp Feliu i Codina d’Horta. Presència d'espanyolistes (pocs) en les grades del camp de l’Horta. Max, el romanès, ha tingut que abandonar el terreny de joc al minut 24 per una lesió després d’una dura entrada local.