dijous, 6 de desembre del 2007

FUTBOL BASE: EL INFANTIL "B" GOLEJA AL MANRESA






Infantil B 5 Manresa “A” 0

Fàcil
Sense problemes aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià, per l’equip de José Herrera que als 7 minuts ja tenia el partit totalment decidit gràcies a un encert màxim en les ocasions que ha disposat.

De fet, el primer gol ha estat un llançament a pilota parada, en una falta directa escorada a la dreta en la que Sergi Coll ha colpejat l’esfèrica amb força aconseguint el primer gol. Tres minuts després Fredi en jugada individual s’ha marxat per velocitat de fins a dos contraris, arribant a la línia de fons i sense volgué cedir a companys millor col·locats al remat, ha preferit ell mateix sense gaire angle cloure la jugada amb una perfecta definició, creuant la pilota al segon pal i deixant encarrilat l’encontre.

Els espanyolistes han pogut ampliar el compte golejador, després que una jugada per banda dreta de Gerard Llatjós acabés amb una centrada perfecta i Fredi rematés malament però després d’un rebot la pilota fes un estrany i enfilés el camí del gol a no ser per que un defensor sota pals evita que el tercer pugi al marcador.

32 minuts li costaria al Manresa de crear una jugada amb cert perill sobre la porteria espanyolista. Seria un llançament de falta que sortiria per sobre el travesser. Els darrers minuts del primer temps serien de clar domini visitant, sense això sí, disposar d’ocasions clares de gol.

A la segona part, l’Espanyol augmenta la diferència
Ricard que ha aprofitat una bona jugada trenada per rematar a boca de gol i fer el tercer. El mateix ex jugador de la Blanca Subur ha pogut fer el quart però el seu xut sense gaire angle després d’arribar a la línia de fons, ha estat blocat per el porter de l’equip del Bages. Un xut de Juanpi estavellat al travesser hagués pogut incrementar el compte, fet que s’ha produït després que el col·legiat assenyalés pena màxima que Sergio s’ha encarregat de transformar.


Laure, en el 31 rematant una pilota sobre la mateixa línia de gol a l’alçada del segon pal, ha completat la golejada en un partit en el que l’equip ha volgut demostrar que lo de l’altre dia a El Far va ser un simple accident en una gran darrera ratxa
de resultats.

2 comentaris:

Emilio ha dit...

Me alegro por el infantil, pero podrían haber ganado por solo un par de goles, que al fin y al cabo el Manresa es el equipo del pueblo en el que yo nací ^_^

Josep Maria ha dit...

Hola Emilio: Pues todavía tuvieron suerte... Solo jugó Fredi...Si hubiera jugado además de él el otro morenito Jaffar, seguro que el resultado hubiera sido mucho más elevado. Te tengo que reconocer que muchas veces siento vergüenza. Por que por los mismos motivos que lo critico en el FC Barcelona, pienso lo mismo en el RCD Espanyol. Estos jugadores africanos, que les sacan un palmo o más a los adversarios, tengan la edad o no la tengan(eso es otro asunto)hace que muchas veces aunque goleen, no te sientas a gusto con ello, por que la diferéncia física es abismal. Mira el alevín A sin Jack, ganó al último momento y eso que Mula es un gran goleador y oportunista (marcó en el ultimo instante), pero quien abren los huecos y se llevan por delante las defensas son estos jugadores de origen africano por su poderoso físico.
Si estos chicos juegan y residen aquí, pues mi opinión es que se fichen como cualquier otro niño que hay en nuestros pueblos, pero ir a buscarlos a Mahón (Fredi) o ya no te digo a Camerún (pack media docena Eto'o), para que solo te sirvan un par o tres de años hasta que fisicamente se igualen... pues no!. Es mi opinión.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M