dimecres, 7 de maig del 2008

ESPERA EL SEVILLA A LA FINAL DE GRUP

COPA DE CAMPIONS JUVENIL

El Juvenil de Josep Clotet va iniciar amb bon peu la seva participació a la XIV Edició de la Copa de Campions Juvenil que es disputa a la localitat madrilenya de Colmenar Viejo.

El RCD Espanyol en la segona semifinal del grup B, va eliminar a la UD Las Palmas, mitjançant un gol d’Álex en el segon temps, i va accedir d’aquesta manera a la final de grup que es jugarà el proper divendres i l’enfrontarà al Sevilla FC, guanyador en la tanda de penals de l’altre semifinal davant el Deportivo de la Coruña que es marxa de la competició a “l’estil Espanyol” o sigui sense perdre cap encontre en tota la temporada, ni en la lliga regular ni en l’únic encontre disputat en Colmenar Viejo.

A l’altre grup el Rayo es va imposar a la Real Societat per 2-0 i ara hauran de jugar ambdós conjunts davant Villarreal. El finalista es decidirà per punts en la suma total dels tres encontres.

Fitxa tècnica:

UD Las Palmas: Alejandro, Pablo Gil, Raúl, Sergio Marrero (Cristo, m.10), Juanpe, Polo, Angel (Borja, m.65), Vitolo, Jonathan Viera, Vicente i Maykel (Asdrúbal, min.62).

RCD Espanyol: Pecha, Pere (Oriol, m.65), Víctor Ruiz, David, Ricarte, Carlos (Sergio, m.78), Guillem Creus, Alex, Chuli (Marc Mas, m.82), José i Max.

Gol: 0-1: Álex (m.64).

Àrbitre: Sr. Cuesta Ferreiro, del col·legi madrileny. Ha amonestat a Vicente (m.25), Raúl (m.28) i Pere (m.34).

Incidències: Estadi Municipal Alberto Ruiz de Colmenar Viejo (Madrid).




GRUP A...
5-5 11:30h.RAYO VALLECANOREAL SOCIEDAD2-0
7-5 19:00h. REAL SOCIEDADVILLARREAL CF3-3
9-5 19:30h. VILLARREAL CF RAYO VALLECANO.


GRUP B...
.SEMIFINALS..
5-5SEVILLA FC *RC DEPORTIVO2-2 *pen
5-5RCD ESPANYOL UD LAS PALMAS1-0
....
.FINAL GRUP B..
9-5 17:30h.SEVILLA FCRCD ESPANYOL.


FINAL
11-5 11:30h.GUANYADOR Grup AGUANYADOR Grup B



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M