dilluns, 5 de maig del 2008

L'INFANTIL "A" ES FA AMB EL SUBCAMPIONAT

EL JUVENIL CLASSIFICAT (1-0, ALEX).
CF RIUPRIMER : 0 - RCDE INFANTIL A: 3

Matinal agradable per jugar al futbol en Santa Eulàlia de Riuprimer. Es preveia un bon partit i així va ser, un autèntic partidás del Infantil A, des del primer minut, amb multituds d’ocasions, jugant per bandes, sense que la pilota volgués entrar. Aitor, Lucho, Oscar i Jose Manuel van disposar d’ocasions per anotar el primer, fins que en el minut 25, en una bona acció entre Ángel i Aitor, el primer remata a porta, i el rebuig acaba sent introduït dins la pròpia porta per un defensor local, tot i que estava Oscar per sí calía. Amb zero a un, l’equip es marxa als vestidors.

La segona part va discórrer pels mateixos paràmetres que en la primera, però aquest cop als deu minuts Jose Manuel amb una gran rematada de cap va posar el 0-2 en el marcador.

L’Espanyol va gaudir d’ocasions a càrrec de Lucho, Oscar, Aitor i dues de Nestor fins que al final un gran gol d’Aitor en l’un contra un va significar el definitiu 0-3 en que es va arribar a la fi de l’encontre.

Eric tan sols va tenir que rebutjar un tret amb els punys, i el resultat va ser just i brillant el triomf del Infantil A espanyolista en espera del darrer partit davant el Jàbac –Terrassa aquesta setmana, un cop han assegurat definitivament el subcampionat, esperant es mantingui aquesta línia cara al Campionat de Catalunya proper.

COL·LABORADORS.

RCDE Infantil A: Eric, Albarrán, Arroyo, José Manuel, Ángel, Jacobs, Casado, Nestor, Oscar, Lucho i Aitor. També van jugar: Didac, Coco, Tarsi i Álex.