divendres, 9 de maig del 2008

QUIN SUPLICI !. QUE S'ACABI D'UNA VEGADA AQUEST DESASTRE





RCD ESPANYOL: 0 - ATLÉTICO DE MADRID: 2


Segueix sense passar rés
Fins quan haurem d’esperar per veure i comprovar un signe de governabilitat en l’Entitat?
Quan hi haurà algú que dirà que fins aquí hem arribat?
Prescindiran d’una vegada d’un tècnic que ha perdut completament fa molt de temps el control del planter i ara mateix no té credibilitat pràcticament, començant per els propis jugadors?
Ens diran qui va ser el responsable de fitxar a Ewerthon?. S’han adonat des del Consell, que el filial ha baixat a Tercera, després d’omplir-se la boca amb la pedrera ? O potser això tampoc ho han vist... Observen com a Montjuïc minva cada cop més la presència d’espectadors farts dels espectacles que hem patit dia sí i dia també?

Les baixes no son excusa
Des del dia del Villarreal, aquest equip va emprendre una caiguda sense precedents i poc importa ja ni tan sols qui surt a la gespa del camp, ja que pràcticament no es salva ningú jugui qui jugui. Hem tingut partits molt dolents amb els titulars en l’onze titular i amb el mateix resultat...

No obstant, també es té que dir que la plantilla es bastant curta en quant a efectius de qualitat (desig del tècnic). I entre jugadors en baixa forma alarmant, baixes importants, indolència en altres i recursos limitats de masses, aquest equip té bastants números per acabar la lliga en bastant pitjor posició que l’onzè lloc de la temporada passada però sense la campanya de la Uefa.

Avui als sis minuts, David i Torrejón ja ens han posat dels nervis quan Agüero s’ha emportat la bola aprofitant la badada de tots dos, i Lafuente dubta i surt molt tard i sortosament Pablo Zabaleta de cap salva el primer gol.

L’Espanyol havia arribat davant amb una centrada de Torrejón que remata Riera de cap picant a terra però es marxa fora. Els blanc i blaus dominaven el partit e inclòs (dins les limitacions existents) semblava que podia ser altre la sort del matx.

Dues errades greus condemnen al conjunt de Valverde
Però l’Atlético amb homes molt perillosos davant, té la segona gran ocasió quan un remat es tret in extremis amb la punta dels dits per Lafuente. El servei de cantonada es llença i en l’àrea petita davant la parsimònia de la defensa perica que s’ho mira, Agüero
fa el primer en una jugada absurda.

No trigaria més de tres minuts, quan Lafuente comet una errada imperdonable i en comptes de blocar una pilota refusa de punys en curt i Forlán aprofita el regal, engaltant un xut que es cola ajustat al pal dret de la porteria blanc i blava. El partit ja estava finiquitat, coneixent el poder de reacció d’aquests homes.

Luis García (el matalasser) podia haver posat un marcador més escandalós, si tot sol no hagués errat clamorosament davant Lafuente en primera instància i rematant fora posteriorment) després de rebre una excel·lent passada del Kun, picant per sobre els defensors locals.

Una errada de Zabaleta provoca de nou el perill mitjançant Agüero que obre a Forlán i aquest en profunditat a un Maxi totalment sol, que sortosament no arriba a la pilota.

Aguirre deixa al descans a la banqueta a un Pernía amb amonestació , i el partit continua amb la mateixa tònica: Un Atlético dormint el partit, confiat i tranquil, que davant la passivitat e ineficàcia espanyolista es passeja per el camp amb algun que altre letal contracop. L’Espanyol pràcticament no existeix.

Riera xuta entre els tres pals després de molt de temps, però atura Leo ben col·locat. El descontrol, i desgavell en el mig del camp, després d’una errada més, provoca l’esclat de la Curva que comença a proferir crits en contra dels jugadors.

Luis ha pogut marcar trobant-se tot sol, però un cop més no ha sabut controlar en el darrer moment i ha tornat a malbaratar una ocasió clara de gol.

Torrejón evita el tercer, quan ja Agüero havia posat la directa i s’havia marxat d’un munt de defensors. Maxi Rodríguez rep l’aplaudiment del públic (aquest és l’extrem de coses en que hem arribat), després de rematar d’una volea mortífera que s’estavella al travesser, tal com li venia al recollir un llançament d’una falta a la dreta de l’atac matalasser.

Única clara ocasió espanyolista
Luis García a pilota parada, envia el lliure directe al pal esquer de la porteria de Leo Franco. Aquesta vegada ha estat la fusta la que s’ha interposat entre el davanter asturià i el gol.

Els minuts han anat passant lentament (el pitjor que pot passar quan perds i saps que no hi ha manera humana de reaccionar i remuntar), davant el desencís de bona part de l’afició que ha marxat molt abans de complir-se el temps reglamentari. A sobre, Clos Gómez ens ha afegit tres minuts més, per fer més inacabable l’agonia d’un Espanyol que fa moltes setmanes que no juga a rés, i que deambula sobre el camp esperant el final d’un campionat que serà recordat com un dels més frustrants en molt de temps.

Ahir van guanyar els rivals d’Intertoto; avui l’Espanyol ha perdut, i amb la derrota s’esvaeixen gairebé totes les opcions per classificar-se per Europa la propera temporada. El fracàs és ja pràcticament un fet. I d’aquest, n’hauria de treure conclusions i conseqüències el consell d’Administració en comptes de seguir negant l’evidència. Per sobre de tots, el President del RCD Espanyol que massa temps s’ha dedicat a dir que aquí no passa rés... I si que passa, molt. De moment, un munt de milions que deixarà el club d’ingressar, després la devaluació d’una plantilla que es creuen que son els millors i l’Espanyol se’ls hi ha fet petit. I darrer, el desengany d’una afició farta de mentides, de conductes indecents, de mals professionals, de indolents i de gent poc compromesa amb la pròpia entitat. Diumenge més. Veurem si continua tot igual, o es prenen mesures dràstiques d’urgències, per que cap club de la lliga espanyola hagués aguantat sense prendre mides el que s’ha vist a Montjuïc aquesta segona volta.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Lafuente (4). Zabaleta (3), David García (3), Torrejón (3), Chica (4), Ángel (1), Lola (3), Riera (1), Coro (2), Luis García (4) i Ewerthon (1)
Substitucions: Rufete (1) per Ewerthon, m. 54 i Jonathan Soriano (sq) per Luis García, m. 80

Club Atlético de Madrid: Leo Franco, Antonio Pérez, Pernía, Forlán, Raul García, Luis García, Kun Agüero, Maxi, Perea, Pablo i Camacho.
Substitucions: Seitaridis per Pernía, m. 46, Eller per Perea, m. 62 i Miguel per Forlán, m. 76

Gols: 0-1: Agüero, m. 27; 0-2: Forlán, m. 30.

Àrbitre: Carlos Clos Gómez del col·legi aragonès. Ha mostrat targetes grogues a Chica, m. 25, Luis García, m. 42 i Torrejón, m. 80 per part local i a Pernía, m. 19, Perea, m. 40 i Maxi, m. 85 per part visitant.

Incidències: 12.150 espectadors en partit ofert en directe i en obert per televisió.
Durant el segon temps, la Curva ha recriminat a l’equip amb càntics: “Estamos hasta los huevos” entre altres. Una part important del principal grup d’animació de l’Estadi ha abandonat els seus llocs a mitja segona part. Al final del partit, la meitat dels aficionats (la resta havia marxat abans) han escridassat majoritàriament a l’equip i han tret mocadors com a mostra de lo farts que tots estem d’aquesta situació.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 REAL MADRID CF368126377732
2 VILLARREAL CF367122595940
3 FC BARCELONA3664181086937
4 AT. MADRID3661187116444
5 SEVILLA FC3658184146948
6 REAL RACING 3656168124141
7 REAL MALLORCA3653131496350
8 RC DEPORTIVO3652157144644
9 ATHLETIC CLUB36491310133939
10 UD ALMERIA36491310133942
11 RCD ESPANYOL3648139144248
12 REAL BETIS B.36461210144448
13 VALENCIA CF3645136174060
14 GETAFE CF3645129154347
15 REAL VALLADOLID36431110154156
16 REAL ZARAGOZA36411011154656
17 RECREATIVO36401010163759
18 AT. OSASUNA3640117183542
19 REAL MURCIA363079203258
20 UD LEVANTE362675243065




2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
AL NOSTRE PRESIDENT DE L'ESPANYOL EL SENYOR SANCHEZ LLIBRE, SEMBLA QUE L'ÚNIC
QUE L'IMPORTA ÉS INAUGURAR EL NOU ESTADI DE CORNELLÀ, DIR QUE TENIM UNA DE
LES MILLORS PEDRERES DEL MÓN, I ARA EL RUMORS DIUEN QUE VOL RENOVAR A VALVERDE.
SI CONTÍNUA AIXÍ, L'EQUIP ACABAT, EL 2 A 3, LES NOIES 4, L'ÚNIC QUE LI
DEMANARIEM ÉS QUE DIMITI I ES VAGI DEIXANT LA NAU BLANC-I-BLAU A UN ALTRE
PERICO QUE SAPIGA PORTARLA AL BON CAMÍ.EL PARTIT D'AHIR VA SER LAMENTABLE,
CADA VEGADA SOM - ELS QUE PUGEM A LA MUNTANYA OLÍMPICA, PERQUÈ ENCARA
ENS DONARA UN INFART AMB AQUEST EQUIP TANT GRIS E IMPOTENT.ELS Nº HO DIUEN
TOT SOM EL 2 PITJOR EQUIP DE LA 2 VOLTA, PER SOTA DEL LLEVANT QUE ESTÀ A 2
I ÉS L´'ÚLTIM.
SALUTACIONS JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

Hola Companyos: Ahir després del partit i escoltar per la ràdio al gran entrenador que tenim (8 derrotes seguides i encara està a la casa), te la santa cara de dir que aixó es reversible i no te en compte que no es juga a res i que ni ell s'aclara en possar homes al camp.
Per altra part, el Presi, està diu, molt desentcantat, i nosaltres com estem?.emprenyats i que no es mou fitxa.El proper any tirara la cinta i a la merda , ell a descansar, que hi ha està be d'aguantar a tota aquesta mena de gentussa.Res mès, el proper partit ja em parlarem, perque a les 21 h.s'està millor veien la sexta 6.
Salut i Espanyol.Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M