dissabte, 10 de maig del 2008

LES FORTES PLUGES OBLIGUEN A SUSPENDRE ENCONTRES DEL FUTBOL BASE

Així estava el camp tercer... I encara ha plogut molt més fort...


Les fortes pluges caigudes aquesta tarda en Barcelona i la seva àrea metropolitana han afectat al normal desenvolupament dels diferents partits del futbol base espanyolista.

L’Aleví B ha guanyat per 3-0 al C. Mercantil. El primer temps ha finalitzat amb triomf perico per dos gols a zero, aconseguits per Javi Navarro i Mario. A mida que ha anat avançant el segon temps, l’aiguat ha anat adquirint proporcions desorbitades fins que ha acabat en un pèssim estat amb molts bassals.

El següent encontre, el que tenia previst disputar el Infantil A davant el Jàbac s’ha hagut de suspendre ja que a part del vent, l’estat del terreny de joc, continuava plovent encara amb més força.

Els Benjamins també han patit els efectes de les pluges torrencials, i el Benjamí C només ha pogut disputar enfront el Viladecans el primer temps amb 2-1 favorable als espanyolistes. Precisament aquest resultat en cas que fos definitiu al final del segon temps pendent de disputar, donaria el títol de lliga als espanyolistes en detriment de la UE Sants.

El prebenjamí davant la UE Vila Olímpica a l’hora de començament també estava decidida la seva suspensió.

L'amistós entre el femení i els Veterans del RCDE, de prepararació per l'equip d'Emilio Montiagut per la disputa de la propera Copa de la Reina és una incògnita en el moment d’escriure aquestes línies, al igual que el partit de cadets femenins entre l’Espanyol i el Campdevànol.


El Cadet de Ramón Guerrero tenia que jugar aquesta tarda a les 17:00 hores davant el Jàbac – Terrassa, depenent de com estigui la situació a la capital del Vallès Occidental.

El Nàstic – Espanyol de la Divisió d’Honor Aleví també s’ha hagut de suspendre per les inclemències meteorològiques.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M