dissabte, 9 d’agost del 2008

INTENSA JORNADA, LA D'AVUI

Luis García, continua estant en primer pla de l'actualitat espanyolista



Os Belenenses- RCD Espanyol.

Mentre, el primer equip continuarà la seva posada a punt per la nova temporada, enfrontant-se a Os Belenenses a Lisboa aquesta tarda a les 18:00 hores.

Amb el temes de rerefons de Luis García (qui cada dia que passa sembla més lluny del Benfica, qui es nega a pujar l’oferta per l’asturià) i la “tornada en cos i ànima" d’un Riera que declara sentir-se de nou a gust al seu equip, oferint fins ara un bon rendiment en els encontres disputats, els de Márquez miraran d’oferir una millor imatge de la que van donar en el seu darrer encontre a Coimbra.

Final del Torneig "Talents Cup".

Foto d'arxiu.


L’Espanyol B, disputarà la final del prestigiós torneig “Talents Cup” d’equips filials que es disputa a Wormerveer (Holanda) davant el guanyador de la lligueta de l’altre grup, l’Atletico Mineiro que va derrotar per 4-1 al Bayer Leverkusen en el primer encontre, i va empatar a dos davant l’Ajax.

El partit es disputarà a les 16:00 hores, i abans Leverkusen i Ajax s’enfronten per la cinquena plaça, mentre que AZ Alkmaar i Xile-Sub20, buscaran el triomf per la tercera plaça en la final de consolació.



Torneigs dels Historics.

Diego Morata, encapçala el nou projecte 08/09 del femení perico.


El Femení del RCD Espanyol disputarà aquesta tarda a les cinc hores ? (el cartell oficial diu a les 16.00) el Torneig dels Històrics, que per primer cop i gràcies a la Secretària General de l’Esport, Anna Pruna, es durà a terme enguany en categoria femenina, entre els dos clubs catalans que fins fa poc hi havia a la superlliga femenina.

L’Espanyol amb Veronica Bouquete, Silvia Meseguer i Joana Montouto com a novetats respecte de la temporada passada, i amb Diego Morata com a màxim responsable tècnic de l’equip es veurà les cares amb UE L’Estartit, primer rival també a la competició de Superlliga, ja que el capriciós sorteig ha tornat a donar idèntic aparellament. Abans del començament de la Superlliga podria tornar-se a produir aquest duel, si tant Espanyol com L’Estartit es desfan de Levante Les Planes i Barcelona, respectivament, a semifinals de la Copa Catalunya.

El conjunt gironí s’ha reforçat amb diferents jugadores: Anna Núria Rios, (ex jugadora del RCD Espanyol B), Gemma Quer (jugadora de 22 anys ja amb experiència com a ex del FC Barcelona a Superlliga i del Banyoles en la darrera temporada), Anna Fábregas (portera del CD Banyoles), Míriam Dominguez (Jugadora de 18 anys fitxada del Oviedo Moderno Universidad), i per últim, Sara González, migcampista de 19 anys fitxada de Pontevedra).


Juvenils.
Els juvenils (A i B) disputen torneigs en terres catalanes: El conjunt entrenat enguany per Ramon Guerrero després de ser setè al torneig disputat a Alemanya l’anterior cap de setmana amb rivals de molt nivell, disputarà dos encontres (avui al Prat i demà a Tona), mentre que el Juvenil B inicia la pretemporada amb un torneig triangular a Sant Hilari de Sacalm.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M