diumenge, 3 d’agost del 2008

EL FILIAL ESPANYOLISTA COMENÇA
AMB BON PEU LA PRETEMPORADA

RCD ESPANYOL B: 2 - SELECCIÓ NACIONAL DE QATAR: 1

El filial espanyolista s’imposa a la Selecció de Qatar per 2-1 en un partit disputat i que en molts moments el joc dur e inclòs violent dels asiàtics, va fer semblar tot menys un encontre amistós.

El tècnic perico, Josep Clotet va disposar dues alineacions totalment diferents en cada part.

El primer temps va estar bastant anivellat, amb varies ocasions espanyolistes que no aconseguiren el premi del gol, i una molt clara en el minut 34 a càrrec dels visitants, en un contracop en el que el dorsal 23 superant a * es planta sol davant Isaac Becerra que evita el gol en una molt bona intervenció.

Per la seva part, el conjunt de Clotet també va disposar d’una clara ocasió en la que un defensor del combinat de Qatar treu sota pals l’esfèrica.

En el dotze del segon temps, una jugada individual de Luismi que es marxa de dos contraris, acaba amb una perfecta assistència en profunditat a Roger Matamala que aconsegueix batre al meta àrab.

El propi Luismi és a punt de fer el segon, després d’una preciosa jugada amb paret inclosa, però el xut se’n va fora. Didac Vila també ho prova amb un xut que desvia el meta visitant en una bona intervenció.

Luismi, resol dins l’àrea petita una jugada en la que el porter rebutja en curt una centrada per banda dreta, fent pujar el 2-0 en el marcador.

La selecció de Qatar establia el resultat definitiu a set minuts del final amb un gran gol, que deixava l’incertesa en els moments finals del partit, en els que cal destacar l’expulsió del dorsal cinc visitant, i dels tècnics del combinat visitant que tots plegats van oferir una molt pobre impressió. Alguns del visitants es van emprar de manera impròpia en un amistós davant la permissibilitat arbitral i van merèixer no acabar l’encontre.

Avui, el filial espanyolista disputarà el segon encontre de preparació a l’Estadi de les Comes de Igualada, davant el conjunt local.

RCD Espanyol: Isaac: Brachi, David López, Yago, Cantero, Canario, Baena, Ivan Diaz, Xavi García, Javi López i Pedraza.

Segon temps: Víctor Ibàñez: Víctor Ruiz, Gotor, Didac Vila, Javi Márquez, Albert García, Luismi, Guillem Creus, Álvaro, Guerrero i Roger Matamala.