dilluns, 18 d’agost del 2008

L'ESPANYOL CAMPIÓ AL TORNEIG FEMENÍ
DE SANT HILARI (2na.PART)

SANT HILARI SACALM.











EL PARTIT






































(Sant Hilari Sacalm, La Selva: Josep Maria)
I TORNEIG FUTBOL FEMENÍ DE SANT HILARI.


RCD ESPANYOL : 1 – EUROMAT L’ESTARTIT: 1
Espanyol i Estartit varen empatar en un encontre en el que les gironines es van avançar en una jugada molt desgraciada, i acte seguit amb un gran gol les espanyolistes van empatar un encontre en el que aquest cop, tot i els intents pericos per fer-se amb el triomf, no va estar possible i ja el marcador en el segon temps no es va moure.

L’Espanyol va sortir fort
Al minut tres, Adriana deixa anar un obús que es perd fora prop del pal. Torrejón remata de cap una falta executada per Chola en banda esquerra, però molt atempta rebutja la portera de l’equip gironí. De nou, Marta Torrejón ho torna a intentar, aquesta vegada al rematar un servei de cantonada executat per Mesi per banda esquerra, però el seu remat surt alt.

La primera ocasió de les gironines, va ser un tret de Maribel que atura sense cap tipus de problemes Cristina.

Jugada que condiciona l’encontre
Cristina es complica la vida i perd l’esfèrica; el regal es aprofitat per la davantera dorsal 10, que supera a la portera perica, i a porta buida marca el primer gol.

Les de Diego Morata no s’han vingut avall i després de “l’accident”, han intentat bolcar-se sobre la porta gironina, i només dos minuts després, Joana, ha engaltat una bolea a mitja alçada que des de fora de l’àrea ha entrat com un obús a l’escaire esquerra de la porteria defensada per Alba: Un autèntic golarro.

Un centre d’Adriana es rematat de cap per Joana, aquest cop si que Alba es fa amb l’esfèrica.

Ensurt al fil del descans
L’Estartit es a punt de cobrar avantatge de nou en el marcador, en temps d’afegit, quan un remat de l’autora del gol gironí, davant la sortida desesperada de Cristina (aquí poc podia fer la meta perica), es rematat i la pilota s’estavella a la fusta del marc espanyolista, davant l’ensurt general dels espanyolistes presents.

Segon temps sense gols
L’Espanyol ha buscat el gol, però aquesta vegada no ha hagut miracle de darrera hora.

Ni el xut d’Adriana a mig metre del pal, ni els canvis de Sara i Noemí per Núria i Lara han fet que el marcador es mogués. Amb tot, el conjunt de Diego Morata ha continuat buscant el gol que li donés pràcticament el torneig, però no ha arribat.

L’Estartit, en canvi, es a punt d’aprofitar-se d’una pèrdua de pilota de Rocío, però el xut de Maribel se’n va massa creuat.
La rèplica perica és a càrrec de Corredera, qui fa una gran jugada, i treu un centre que pentina lleugerament al segon pal Sara, i Joana sola, no pot rematar en condicions, sortint la bola desviada; aquest cop li van faltar uns centímetres d’alçada.

Altre jugada en l’àrea petita de l’Estartit, torna a tenir l’infortuni de les espanyolistes com a protagonista: Jugada de Sara, i aquesta davant la portera cedeix en comptes de xutar, la pilota no arriba a la destinatària, i en un mig embolic, es malbarata l’ocasió.

Morata fa sortir a Cubí per Joana, a falta de quatre minuts, i solament una falta llençada per Noemí, amb remat d’Adriana a les mans de la meta gironina podia alterar l’empat que s’elevaria ja, a definitiu.

RCD Espanyol:
Cristina; Rocio, Miriam, Marta Torrejón, Chola; Lara, Meseguer, Núria; Corredera, Joana, i Adriana.
Al minut 31, Sara i Noemí surten en lloc de Núria i Lara.

Gols: 0-1, m. 20; 1-1: Joana, m. 22.

Penals: Noemi: gol. Dorsal 19, para Cristina. Adriana; gol. Dorsal 8, gol. Chola, atura portera. Dorsal 3; gol. (2-2)
Desempat penals: Marta Torrejón; gol. Maribel; gol. Sara Serna; gol. Dorsal 5, alt i fora.


Amb aquests resultats tot dependria de la darrera “jornada” del Torneig, la del vespre, en la que l’Estartit obligat a guanyar i que l’Espanyol no ho fes, ja que havia perdut també els penals amb les espanyolistes, no va passar de l’empat a zero davant el Girona FC, i Espanyol i CE Europa en el darrer partit es jugaven el títol, valent-li només el triomf al conjunt de Gràcia.

Aquest encontre, sense cap tipus d’historia, va acabar amb el triomf clar i contundent (7-0) de les espanyolistes que s’alçaven d’aquesta manera amb el segon títol d’aquesta pretemporada, després de fer-se amb el I Torneig dels Històrics feia just una setmana.



RCD ESPANYOL: 7 - CE EUROPA: 0
Aquesta informació la trobarereu a : CEEUROPA.CAT (fer click a aquest vincle)
Fitxa Tècnica:
EUROPA: Merche, Carla, Teixi, Loli, Irene, Benlli, Laia, Cintia, Marta, Mar i Eli... També van jugar: Lorena, Jessy, Maria, Sango, Claudia i Jeny.

ESPANYOL: Andrea, Ane, Miriam, Lara, Noemi, Carolina, Marta Cubí, Sara Serna, María Rocio, Vanesa i Corredera... També van jugar: Cristina, Olga, Torrejón, Adriana, Joana, Meseguer i Veronica.

TARGETES: Groga a Teixi (Europa)

GOLS: 0-1 (Corredera, 8'); 0-2 (Sara Serna, 11'); 0-3 (Sara Serna, 19'); 0-4 (Carolina, 22'); 0-5 (Noemi -p-, 30'); 0-6 (Adriana, 36'); 0-7 (Adriana, 46')

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES:
FELICITATS A LES JUGADORES DE L'ESPANYOL QUE
ESTÀN DEMOSTRANT QUE SÓN SUPERIORS A LES DE
L'ESTARTIT.ESPEREM QUE HO FACIN TAMBÉ AL PARTIT
INAUGURAL DE LA SUPERLLIGA.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M