dissabte, 16 d’agost del 2008

L'ESPANYOL JUVENIL ESCLAFA AL LLORET

EL FEMENÍ CAMPIÓ A SANT HILARI, AL DERROTAR EN EL DEFINITIU ENCONTRE AL CE EUROPA (7-0). AMPLIA INFORMACIÓ I FOTOGRAFIES, PROXIMAMENT



RCDE JUVENIL: 8 - CF LLORET: 1



El Juvenil goleja al Lloret
El RCD Espanyol Juvenil ha escombrat del camp al primer equip del Lloret, que milita en el grup primer de Preferent Territorial, al derrotar-lo per vuit gols a un, en amistós disputat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

Sobre la gespa natural del camp principal no hi ha estat color, i ja de bon començament, (minut 9), el francès a prova Romain, ha aconseguit de fort xut des de fora de l’àrea fer el primer gol.

No trigaria gaire en repetir, i aquest cop avançant-se molt bé posant la punta de la bota en una pilota llarga a l’espai, i tocant lo just per aconseguir el segon del seu compte i de l’equip.

Caballé tindria una gran ocasió, però tot sol xuta molt alt.

Hat trick
El jugador francès aconseguiria el seu tercer gol al executar una perfecta vaselina que supera al meta del conjunt gironí.

El Lloret ha aconseguit el gol de l’honor al minut 26, i ha escurçat distàncies en un marcador que molts pocs pensaven que acabaria amb la golejada d’escàndol que els homes de Ramon Guerrero han assolit.

Molina no ha sabut culminar una jugada en la que es trobava totalment sol i s’ha acabat embolicant massa i malbaratant una ocasió molt clara de gol.

Canvis en el segon temps
Ramon Guerrero ha introduït fins a set canvis en la represa, i un d’ells, Álvaro, ha aconseguit marcar al 53’, elevant l’esfèrica per sobre el porter; abans havian gaudit d’una doble ocasió els blanc i blaus, en la que el meta visitant evita el gol.

Plà i Marc Mas entren als deu minuts del segon temps, i precisament aquest darrer, es planta sol davant porta i en el moment de driblar, és empentant lo suficient per que el col•legiat indiqui la pena màxima que ell mateix s’encarrega d’executar, enganyant al porter visitant i establint el cinquè gol.

Tan sols dos minuts més tard, Álvaro de nou, torna a anotar; aquest cop aprofitant una pilota morta després d’un centre per banda dreta, i en la boca de gol no perdona.

Encara en els deu darrers minuts es veurien dos gols més aconseguits per l’equip de Guerrero: El setè, de Pere, que encara al meta visitant i de xut ajustat al pal esquer el supera, i el vuitè i darrer, obra d’Álvaro Vega, que en una internada acaba xutant fort i creuat.


Triomf just i merescut d’un Espanyol força superior a un Lloret que s’ha vist inferior en tot moment i que no desitjava altre cosa que l’acabament l’abans possible del matx, en el que no ha hagut temps d’afegit.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pol, Albert Blázquez, Ángel, Raul, Álvaro Vega, Adrià Tuneu, Molina, Marc Caballé, Romain, Abraham i Dani Nieto.
Al segon temps han sortit: Dinu, Pere, Toni Cunill, Albert Mozo, Marc de Val, Sergio, i Álvaro, substituint Pol, Blázquez, Raul, Vega, Toneu, Abraham i Dani Nieto. Al 55’, Marc Mas i Eric Pla, han ocupat el lloc de Caballé i Romain.

Gols: 1-0: Romain, m. 9; 2-0: Romain, m. 15; 3-0: Romain, m. 21; 3-1: m. 26; 4-1: Álvaro Vázquez, m. 53; 5-1: Marc Mas (pen), 65; 6-1: Álvaro, m. 67; 7-1: Pere, m. 80; 8-1: Álvaro Vega, m. 83.

Incidències: Partit amistós de preparació del Juvenil, disputat en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant poc públic.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M