divendres, 15 d’agost del 2008

MILLOR JOC...MÉS POC ENCERT CARA A GOL

WILLEM II TILBURG: 0 - RCD ESPANYOL: 0
El RCD Espanyol ha empatat a zero en el segon encontre de la gira holandesa davant el Willem II en un encontre en el que els teòricament titulars han millorat bastant la imatge donada per els suplents en Wolendam, tot i que no ha estat capaç d’aprofitar les ocasions que han gaudit per endur-se el partit, i per que no dir-ho també, la mala fortuna en accions a pilota parada a càrrec de Luis que mereixia millor sort.

Amb la pólvora mulladaTant Luis com Tamudo han gaudit de pràcticament totes les ocasions de perill del conjunt de Márquez, però el desencert en uns casos i la mala fortuna en altres, ha fet que no hagin assolit l’objectiu de superar la porteria defensada per Aerts.

Ja al minut 8, Tamudo ha rematat de cap malament fora, una bona centrada de Ivan de la Peña per l’esquerra. La rèplica ha estat quatre minuts després en una jugada en la que Kameni ha errat estrepitosament al no blocar la pilota; sortosament, Muhamaou no ha estat tampoc fi, i la jugada no ha tingut conseqüències.

El primer xut a porta dels blanc i blaus (avui de vermell) ha estat a càrrec del davanter asturià que ha xutat des de la frontal i el porter local ha rebutjat a còrner.

Sobre la mitja hora, Tamudo en una jugada en la que ha estat molt llest, ha estat a punt d’aprofitar l’errada de Schenkee, però el seu remat potent a boca de canó, acaba estavellant-se en el cos del porter que se l’ha trobat.

Primer pal
Luis García executa un lliure directe buscant la rosca, i la bola acaba fent impacte en el travesser de la porteria dels holandesos. Era la jugada més clara fins les hores. Rufete, lent, no sap resoldre amb un mal control una bona jugada de Tamudo amb passada a l’espai.

Mentre, el Willem II no mostrava senyals de perill, tret de jugades a pilota parada on l’Espanyol encara no ha acabat de corregir errors passats. A més, el seu davanter centre Demouge, ha mostrat poca perillositat amb dues jugades en les que les seves rematades han pecat d’innocència.

Segon temps amb ocasions
“Tíntín” Márquez ha mantingut l’equip (ja es hora que comenci a tenir un onze més o menys clar) amb només el relleu de Rufete per Valdo als 22 minuts de la represa.

La primera ocasió del segon període ha estat per Schenkel, que s’ha llençat en planxa rematant de cap, i obligant a Kameni ha lluir-se blocant bé l’esfèrica.

En diferents fases, l’Espanyol ha triangulat amb més solvència que en dies anteriors, tot i que en les immediacions de l’àrea rival ha faltat molt més encert.

Era el partit dels llançaments de faltes... El Willem II, mitjançant Kargbo, obliga a Kameni ha emprar-se a fons rebutjant a còrner. Més tard, serà Boutahar qui també ho intentarà i tornarà a topar-se amb el camerunès que ha fet un bon partit.

Segon pal
No era el dia de Luis, que tornarà a gaudir d’una gran oportunitat, al rematar de cap un centre de Beranger i Aerts rebutjarà a còrner.
De nou ho intenta Luis García en un llançament escorat gairebé al vèrtex esquer de l’atac perico i la pilota acaba colpejant al travesser i botant de nou al camp sense que ningú pugui acabar d’endinsar l’esfèrica dins la porta holandesa.

Més clara serà l’ocasió en la que totalment sol errarà incomprensiblement enviant fora una perfecta centrada de Valdo.

Gol anul·lat
Els holandesos aconsegueixen marcar mitjançant el central Schenkel però el col·legiat invalida l’acció assenyalant que la rematada del jugador local s’ha produït després que l’esfèrica hagi superat la línia de fons.

Les dues darreres accions del partit han estat jugades en les que primer Tamudo (amb retall inclòs sobre Janse, però amb potent xut desviat) i posteriorment De la Peña (amb una jugada en la que ha superat fins a tres rivals i ha acabat emborratxant-se de pilota i sense xutar a porta) han evidenciat massa individualisme davant i poc encert, circumstàncies que han impedit que el conjunt espanyolista s’hagi pogut endur el triomf en un encontre que ha estat superior i que per ocasions mereixia guanyar.


Fitxa Tècnica:
Willem II Tilburg: Aerts, Janse, Veloso, Swinkels, Schenkel, Kargbo (Mourad, m. 76) Mathijssen, (Messodin, m. 62), Akgün (Zijler, m. 76), Boutahar (Deul, m. 76), Muhamudou, (Quastel, m. 62), Demouge (Gregorie, m. 76).

RCD Espanyol: Kameni, Sergio Sánchez, Jarque, Víctor Ruiz, Beranger, Moisés, Román, De la Peña, Rufete, Luis García i Tamudo.
Valdo per Rufete, m. 67

Àrbitre: Tom Van Sichen, holandès. Ha mostrat targetes grogues a Shenkee, m. 41 i Janse, m. 51 per part local i a Moisés, m. 57 i Víctor Ruiz, m. 66 per part catalana.

Incidències: Willem II Stadiom. Segon encontre de la gira holandesa del RCD Espanyol.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M