dimarts, 16 de setembre del 2008

EL JUVENIL "B" PERD
DOS PUNTS AL 95'

Infortuni del Juvenil “B”

RCDE JUVENIL “B” : 1 – CLUB MERCANTIL: 1

El Juvenil B, va veure diumenge la cara fosca del futbol, al perdre dos punts en temps d’afegit, davant un Mercantil que per res del mon, havia merescut endurse el punt conquerit al transformar una pena màxima al 95’.

L’encontre va començar amb un Mercantil ben col·locat, que va saber taponar bé les sortides del conjunt de Planagumà, que tot i dominar i crear ocasions, no va tenir la profunditat necessària per obrir la llauna. Les aproximacions dels espanyolistes no fructificaren bé per el desencert dels rematadors o per l’encert del meta visitant.

L’ocasió més clara en el primer temps va ser un centre xut d’Edu molt tancat, la rebutjat pel dorsal quatre visitant va treure sota pals.

Gol, a la represa
Semblava quan Gabri (que havia substituït en els primers compassos del matx a Cristian per lesió), aconseguia perforar la porteria visitant, que l’Espanyol no tindria problemes per solventar el partit i sentenciar amb un segon gol producte del seu major domini. Però, no estar
així, i s’acabar pagant molt car.

L’Espanyol ho va intentar amb un llançament de Pau de lliure directe rebutjat pel porter del Mercantil, o en una penetració de Cristian Márquez que es va marxar de dos adversaris però no va pogué centrar en condicions, i les més clares dues internades de Sani: La primera, una escapada en la que arribar fins la lateral de l’àrea de càstig, i la seva passada de la mort no arribar Gabri per molt poc, i la segona, l’ocasió del partit per a Pablo, quan l’asssitència de Sani en safata de plata al davanter canari i aquest remata a les cames del porter amb tot al seu favor.

Abans d’aquesta darrera jugada, es va produir la primera picabaralla del partit, entre jugadors d’ambdós conjunts, i posteriorment el col·legiat va expulsar al porter suplent que estava en la banqueta amb targeta vermella directa. En temps d’afegit, de nou, altre “tangana”, l’Espanyol que va cedir a la provocació en comptes de dedicar-se a la seva feina, nervis, desencert final, i la jugada polèmica del partit, quan una penetració dels visitants, acabava sent tallada pressuntament per un defensor espanyolista amb el braç, i el col·legiat que no dubtà en assenyalar el màxim càstig passant quatre minuts dels noranta reglamentaris.

D’aquesta manera els espanyolistes van perdre de manera injusta i massa infantil, dos preciossos punts. Ara tocarà refer-se al Municipal de Premià, dissabte vinent.

RCD Espanyol: Edgar; Blázquez, Jose Carlos, Clerc, Jordi, Xavi, Mur, Pau, Nierga, Cristian, Edu. També van jugar: Gabri, Cristian Márquez, Pablo, i Sani.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M