diumenge, 14 de setembre del 2008

EL JUVENIL CAU
ESTREPITOSAMENT A CORNELLÀ (3-0)

(Via Férrea, Cornellà de Llobregat: Josep Maria)

El RCD Espanyol Juvenil “A”, va caure estrepitossament golejat en la difícil sortida de la Via Férrea de Cornellà, per 3-0, resultat que encara podia haver sigut pitjor. El conjunt de Ramon Guerrero va completar un dels pitjors encontres en molt de temps que un recorda d’un juvenil espanyolista a Divisió d’Honor.

Un mal dia
Efectivament aixó és el que es pot dir com a més positiu. Que tot sigui un mal dia, en un camp en el que els blanc i blaus no van saber-hi adaptar-se d’un bon començament, al marge es clar, que amb el nom i l’escut no es guanyen els partits.

Dissabte, els locals, sempre portaven una marxa de més, e inclòs amb el 3-0 pressionaven i s’avançaven sempre als espanyolistes, defensant més expeditivament que els visitants, molt més lents i desafortunats en totes les línies, i especialment en la cobertura, on els errors greus condicionaren l’encontre de manera defintiva.

El que mal comença...
Després d’un incii en el que ja s’avistaven les dificultas existents per pogué imposar-se a un rival que anava a totes, l’Espanyol (que va aproximar-se mitjançant una bona jugada de Pere que Chuli no va arribar a pogué rematr), es va començar a venir aball, concendint en defensa unes facilitats poques vegades vistes.

Així, el Cornellà al minut set, estavella la primera de les dues pilotes al travesser de la porteria defensada per Dinu en aquest primer temps. La rèplica espanyolista, un servei de falta executat per Max, que rebutja de punys el meta local.

La pilota comença a subintejar massa les immediacions de l’àrea espanyolista i en varies ocasxions es a punt de marcar els locals, (una, en una sèrie de rebots, que finalment allunya la cobertura espanyolista, i altre en una aturada en dos temps de Dinu).

S’acava l’encontre
A la mitja hora, un desajust en el centre del sistema defensiu, fa que Caro, es marxi tot sol cap a porta sense que Dinu surti dels tres pals, rematant per la seva dreta.

El Cornellà hagués pogut fer el segon si de nou el travesser no ho hagués impedit. L’Espanyol havia tingut massa fortuna i aquesta ja s’estava acabant...Amb un tret d’Abraham, i de Caro a l’altre banda, s’arriva a la fi dels primers quaranta cinc minuts de joc.

Al segon temps, el Cornellà li dona un bany als pericos
Pol substitueïx a un Dinu amb problemes físics, i Álvaro a Lucas. Però ni aquesta aposta més ofensiva solucionaria ja res. Al minut tres de la represa, una jugada per l’esquerra de l’atac local, i pilota ben col·locada al segon pal on Moha totalment sol fa el segon superant a Pol.

Marc de Val ho intenta en un lliure directe, buscant l’escaire, però no aconsegueix el seu objectiu. El Cornellà mitjançant de nou per Caro, als 23’, té el tercer en les seves botes però la vaselina li surt fregant el travesser. Tercer, que arriba a pocs minuts, després que Moha deixés en evidència a la defensa espanyolista en arrancar pel centre i es marxés tot sol cap a porta superant a un Pol venut.

Els darrers vint i escaig minuts d’encontre van ser un autèntic suplici per tots els espanyolistes que ens trovabem a la Via Fèrrea, ja que el conjunt de Guerrero va intentar maquillar el resultat sense èxit, i tan sol podem comptabilitazar un xut des de la dreta de Max, ben solucionat per el porter el local.

El proper encontre, el Juvenil A, es veurà les cares amb la Damm. Esperem que aquest resultat del dissabte sigui un accident en el camí dels espanyolistes, per que la imatge donada va ser molt dolenta. Sortossament, resta tota una lliga per davant i no hi ha res de perdut.

RCD Espanyol: Dinu (Pol, m. 46), Pere, Angel, Toni, Mozó, (Raul, m. 73), Sergio, Marc de Val, Lucas (Álvaro, m. 46), Abraham (Caballé, m. 57), Max i Chuli.

Àrbitre; Fernández Pérez.

Gols: 1-0 Caro: 2-0 Moha; 3-0 Moha.

Incidències: Presència d’espanyolistes en les grades de la Via Ferrea. El conseller del futbol base, senyor Borrell, el coordinador Josep Manel Casanova i un munt de tècnics del futbol base. Com a curiositat, en el sorteig que acompanyava l’entrada per presenciar el partit, entre els regals que es rifaven hi havia una pilota; del Cornellà? ... No.... Del FC Barcelona, veure per creure-ho.