dissabte, 20 de setembre del 2008

EL RCD ESPANYOL APALLISSA
AL MADRID EN EL BABOT (6-0)

ESPANYOL I BARÇA, DISPUTARAN DEMÀ LA GRAN FINAL

L’Espanyol infantil, s’ha classificat brillantment per disputar demà la gran final de la vuitena edició del Joan Babot, en apallissar al Real Madrid per un concloent 6-0 que no deixa lloc al dubte del que ha estat la segona semifinal, i es veurà demà a les 12:30 hores, les cares amb el FC Barcelona que també ha aconseguit un resultat d’escàndol davant la selecció de Sant Joan Despí, conjunt de cadets de primer any.

Els paraguaians marquen les diferències
Cinc dels sis gols han estat aconseguits per Pedro i Hernán, els dos jugadors paraguaians que s’han incorporat aquesta temporada al conjunt enguany entrenat per Jacint Magrinyà.

Als trenta segons de joc ja podia haver marcat Chus, l’excel•lent passador canari, però sol davant el meta madridista no ha pogut definir i ha estavellat el remat als seus peus.

El Madrid no ha sabut aprofitar certes errades defensives del conjunt espanyolista en els primers minuts. La cobertura perica s’ha mostrat insegura i nerviosa en els primers instants, però a mida que han anat caient els gols a l’altre porteria, s’ha acabat assegurant davant un Madrid que ha estat esborrat del camp.

Hat trick de Pedro
Als catorze minuts de joc, l’Espanyol havia ja sentenciat el matx amb tres gols de Pedro, al marcar ja al minut 5 el primer gol, després d’una gran carrera des de mig camp gairebé, anant-se per velocitat per l’esquerra aprofitant el passadís que la defensa blanca li deixar, i encarant al porter blanc, el supera amb xut creuat a la seva esquerra.

El segon ha estat gràcies a una gran assistència del seu compatriota Hernàn en profunditat li ha posat una precisa pilota que no ha desaprofitat també rematant de manera similar al primer gol.

I el tercer del seu compta i de l’equip, ha estat amb una gran assistència de Chus, marca de la casa, que ha controlat i ha afusellat al porter rival.
Ha pogut fer el quart, quan en la boca de gol, una centrada per la dreta de Rafael Espinosa, se li ha avançat per mil•límetres el porter.

Precisament a Espinosa se li ha anul•lat el quart per fora de joc assenyalat pel col•legiat Ricci González. Pedro ha tornat a posar en seriosos problemes al Real Madrid quan el seu xut s’ha marxat fregant el travesser. Un xut de Chus, un pel creuat ha estat el darrer avís dels espanyolistes avanç d’acabar de sentenciar l’encontre amb el quart.

Torn per Hernán.
A falta d’un minut per el descans, una falta llençada per Sergio González front a la lateral dreta de l’àrea de càstig, acaba amb una errada greu del porter madridista que falla en el blocatge, i Hernán, tot sol no desaprofita el regal.

Amb aquest marcador s’ha arribat al descans; A la segona part, l’Espanyol ha baixat el seu ritme, com és lògic, i posteriorment amb el carrusel de canvis que ha introduït Jacint Magrinyà, ha baixat força el frenètic ritme de joc, però encara hi ha hagut temps, per que Hernán en jugada individual fes el cinquè al minut 39.

Abans, una mitja volta de Rafael Espinosa, ha acabat fent impacte al travesser de la porteria madridista.

Jaffar, que havia entrat al minut 57, ha estat objecte d’un clar penal i ell mateix s’ha encarregat d’executar-lo, xutant a l’esquerra del porter, ajustat al pal. Era el sisè gol que tancava el compte del conjunt perico.

Encara els espanyolistes haguessin pogut fer el setè, en una rematada d’Hernan a boca de canó, que treu amb forces reflexes el meta, i tot sol lliure de marca, Jaffar envia als núvols.

Altre ocasió de Jaffar, que ha rematat al cos del porter dins l’àrea petita, en una jugada en la que el meta ha estat molt encertat cobrint el forat, i el davanter espanyolista ha pecat de massa individualisme en no passar la bola a un company que estava totalment sol.

Al 68, “slalon” de Hernan, que se’n va de fins a tres adversaris, però fracassa a l’hora de regatejar al porter del conjunt blanc, que evita el gol.

L’única ocasió del Real Madrid ha estat en el minut 69 (a falta d’un minut), quan un remat ha obligat al porter Sergi Brassier ha efectuar una molt bona intervenció rebutjant a còrner.

RCD. Espanyol (6): 1 Albert Herrera, 2 Germán Collado, 3 Adrián Herrera, 4 Lucas del Campo, 5 Sergi Coll, 6 Sergio Sánchez, 7 Chus Quintana, 8 Hernan M. Ibáñez, 9 Pedro Javier, 10 Robert Ferrer i 11 Rafael Espinosa.
Canvis: 18 Jaffar per Pedro, m. 43; 17 Gerard Llatjós per Rafal, m. 46; 16 Iu Ranera per Robert; 14 Fredy Lionel per Chus, m. 51, 12 Bruno per Germán Collado, 13 Sergi Brassier (porter) per Albert Herrera, m. 64, 15 Sergi Sánchez.

Real Madrid CF (0): 1 Miguel A. Martínez, 2 Sergio Arribas, 3 Mario Arribas, 4 Héctor Martínez, 5 Daniel Martín, 7 Fran Rodríguez, 8 Javier Muñoz, 9 Adrián Saballs, 10 Rafael M., 11 Ivan Calero, 12 Daniel Recio, 13 Marcos Morales, 14 Marcos Llorente, 15 Daniel Navarro, 16 Alejandro Benito 17 Antonio Contreras; Ivan Oviedo, Enzo Fernández.

Àrbitre: Sr. Ricci González acompanyat per els auxiliars Pazo Mora i Gómez Massegosa.

Gols: 1-0 Pedro, m. 5; 2-0: Pedro, m. 12; 3-0: Pedro, m. 14; 4-0: Hernán, m. 34; 5-0: Hernán, m. 39; 6-0: Jaffar (pen.), m. 57.

Incidències: Segona semifinal del Torneig Joan Babot, al Camp Municipal de Les Planes de Sant Joan Despí. Cal destacar la presència del coordinador del Futbol Base, Josep Manel Casanova, del tècnic Ramon Guerrero i de seguidors espanyolistes que han gaudit del joc del conjunt espanyolista.

Selecció Sant Joan Despí (0): 1 Raul, 2 Oscar, 3 Jordi, 4 Sofi, 5 Albert, 6 Dani, 7 Xavi, 8 Luis, 9 Chicha, 10 Sergio, 11 Gerard, 12 Sergi, 13 Gonzalo, 14 Álex, 15 Niclas, 16 Xavi, 17 Ivan, 18 Carlos, 19 Pol i 20 Roberto. Entrenadors: Martí-Luis-Paco

FC Barcelona (12): 1 Toni, 2 Marc, 3 Roger, 4 Pau, 5 Grimaldo, 6 Sandro, 7 Héctor, 8 Jon, 9 Dongou, 10 Mara, 11 Cristian, 12 Birmack, 13 Pol Ballesté, 14 Samper, 15 Pol García, 16 Simón, 17 Keita, 18 Godswill, i 19 Mamodou. Entrenador: Andreu Carrasco.

Àrbitre: Sr. Asensio La Huerta, auxiliat en bandes per Pazo Mora i Gómez Massegosa.

Incidències: Camp Municipal de Les Planes, Sant Joan Despí. Primera semifinal del VIIIè Torneig Joan Babot de futbol infantil que organitza la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí. Presència de l’alcalde de la localitat, senyor Antonio Poveda.

Partit sense color, en el que el FC Barcelona Infantil ha estat força superior en tots els terrenys a la feble selecció de Sant Joan Despí (que eren Cadets de primer any) i tot i que ho han intentat lluitant, poc han pogut fer davant la piconadora que tenien enfront que tot i que li ha costat fer-se amb el partit, quan ho ha fet, ha golejat a plaer. En el segon temps, encara podia el resultat ser molt més elevat del que ja de per si ha estat. Destacar al davanter centre barcelonista, Dongou, que ha marcat diferències en el matx.