divendres, 19 de setembre del 2008

PRESENTACIÓ DEL VIIIè JOAN BABOT


















(Centre Cívic de Las Planas, Sant Joan Despí: Josep Maria)


Dilluns passat al Centre Cívic de Las Planas, va tenir lloc la Presentació Oficial del Torneig de Futbol Infantil “Joan Babot” que organitza la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, i que enguany s’arriba ja a la vuitena edició.

A l’acte, hi van ser presents al marge de membres de la penya, encapçalats pel seu president i conductor de l’acte, Rafael Aragón, un representant dels clubs participants: José Luis de Vicente com a dirigent de les penyes del Real Madrid a Catalunya, Pep Moratalla com a representant del FC Barcelona, en la seva condició de membre dels veterans del club blaugrana, Josep Clotet, entrenador del RCD Espanyol “B” representant al club espanyolista i Francisco Requena, membre de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí, “Perico de l’any” a la localitat del Baix Llobregat, en representació de la Selecció de Sant Joan Despí.

Va presidir l’acte, l’Alcalde de Sant Joan Despí, senyor Antonio Poveda, al que tampoc va faltar el regidor d’Esports senyor Ferran Liesa.

Després de la introducció a càrrec de Rafa Aragón, va prendre la paraula Tomás Guasch com a Subdirector del diari esportiu “AS”, patrocinador enguany del torneig, i abans que fessin us de la paraula els representants dels clubs participants esmentats.

Després dels parlaments i fotos, va tenir lloc un àgape en el que no va faltar el cava per brindar per l’èxit del torneig, i per que duri en el temps el liderat que atresora en aquests moments el RCD Espanyol.

Els encontres del Torneig Joan Babot seran:

Dissabte: 10:30 Selecció Sant Joan Despí - FC Barcelona.
Dissabte: 12:30 RCD Espanyol – Real Madrid CF.
Diumenge: 10:30 Partit pel tercer i quart lloc.
Diumenge: 12:30 Final.
Els encontres es disputen al Camp Municipal de Las Planas de Sant Joan Despí.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M