dissabte, 20 de setembre del 2008

PRESENTACIÓ D' "EL SORPASSO PERICO"
A LA SEU SOCIAL DELS INCANSABLES








































(Seu Social de la Penya dels Incansables, Barcelona: Josep Maria)

Ahir vespre, vàrem ser presents a la seu social de la Penya dels Incansables al C/ Freser 208 bis; allà en mig d’un local ple d’assistents que no han volgut faltar a la cita, ha tingut lloc la presentació del llibre del periodista perico Sergio Fidalgo, “El Sorpasso Perico”.

Acompanyats per les instantànies dels moments més importants de nostra història recollida en les fotografies que adornaven les parets de la sala, amb un original escut del RCD Espanyol fet amb monedes d’una pesseta (veure foto) que se’ns presentava a la nostra mirada només entrar, Sergio Fidalgo
ha explicat els seus raonaments, els seus desitjos, les seves “receptes màgiques” per que algun dia aquesta entitat sigui la primera institució esportiva a Catalunya. Hoha fet entre penyístes, espanyolistes... Un munt d’amics i personatges de l’entorn espanyolista que no s’han volgut perdre la presentació.

Després que Sergio Fidalgo ens expliqués les línies mestres del que ha volgut dir-nos a tots en aquest primer llibre perico, han anat desfilant un seguit de convidats a l’acte que han fet us de la paraula, com els membres de l’editorial (Paralelo Sur Ediciones) que han fet possible que l’obra vegi la llum pública, Tomás Barris, ex atleta mític del RCD Espanyol i creador del Club Atlètic Blanc i Blau en contraposició a l’AEBiB, Francesc Matlló com a Vicepresident de la FCPE, Ricardo com a representant de la “Curva”, Robert Hernando, ex membre del conseller d’Administració, Joan Golobart ex jugador del RCD Espanyol en l’època daurada de la UEFA del 88 i possible aspirant a presidenciable, Emilio Álvarez en representació de la Fundació Privada del RCD Espanyol, i els polítics José Domingo (diputat al Parlament per Ciutadans) i Xavier García Alviol (Partit Popular).
També ha tingut el merescut torn la presidenta de la Penya Els Incansables, Araceli Pérez.

També hi eren presents, els membres de la Revista 23 Perico i de Grada Perica, Domènec Gómez, i Luis Caldeiro, així com Tomás Guasch que no ha faltat a la cita del seu company del Diario AS, i la no consellera Anna Maria Fusté.

Estava previst assistissin altres importants personatges relacionats amb l’Espanyol, i polítics pericos, com José Luis Morlanes entre altres, però per diferents causes no han pogut estar presents.

Sergio Fidalgo ha aprofitat per signar i dedicar els llibres a tots aquells que l’han adquirit, i a la fi de l’acte, s’ha brindat amb cava per que l’èxit del llibre i del RCD Espanyol sigui una palpable realitat.

L’acte ha estat un èxit, i un cop més s’ha pogut veure que l’Espanyol desperta inquietuds i debats sobre el que s’aspira que sigui en el present i el futur. Estem davant un club en lent però constant creixement tant a nivell esportiu com sobre tot social, i amb un potencial enorme d’expansió.

De moment, tal com li he dit a Sergio, i posteriorment en públic també el senyor García Alviol ha expressat, el llibre ja no ha pogut ser més oportú, al ser presentat amb l’Espanyol com a líder i amb l’etern rival a cinc punts de diferència en les dues jornades disputades. Habemus Sorpasso!





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M