divendres, 10 d’abril del 2009

EL DESENCERT CARA A PORTA,
CONEMNA AL "C" A UNA ALTRE DERROTA

UD Salou 1: RCDE Femení “C”: 0

L'Espanyol anava a Salou amb algunes jugadores del cadet per completar la convocatòria. Des del primer minut les de Titi van començar molt fort i al minut 10 una falta des de la frontal llençada per Guiu va passar per damunt de la porteria. Va seguir l'Espanyol intentant el gol amb algun xut llunyà de Linda i Guiu. Però el gol blanc i blau no arribava.

Al minut 25 un xut des de fora l'àrea d'una jugadora del Salou es va convertir en el 1 a 0, i la portera espanyolista no va poder fer res per evitar el gol ja que estava una mica avançada. Tot i el gol encaixat les del Femení C van seguir buscant el gol de l'empat i Mónica el va tenir en dues ocasions pràcticament idèntiques, però la portera rival va endevinar molt bé el xut en l'u contra u.

Al minut 27 es van introduir alguns canvis i l'atac format per Ari i Carla Borrás va estar molt incisiu creant més d'una ocasió i posant en alerta la defensa del Salou. També va tenir una ocasió Anglada amb un xut de falta que va sortir fora fregant el travesser. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la 2a part el domini blanc i blau va ser absolut, amb una possessió pràcticament absoluta de les noies del C. Les ocasions s'anaven succeint, però entre l'encert de la portera rival i la punteria desviada de les periques no hi va haver manera de fer l'empat. Passaven els minuts i les ocasions de l'Espanyol per empatar es succeïen tota l'estona però sense sort. Al minut 78 una jugadora rival va ser expulsada amb vermella directe per donar una forta patada a Guiu quan l'àrbitre ja havia pitat prèviament un falta i el joc estava aturat.

La superioritat numèrica va intensificar l'atac espanyolista i la ocasió més clara va arribar en una internada de Montse per banda esquerra, que desprès de xutar i enviar la pilota al pal va agafar el refús i la va passar a Nerea que va xutar al travesser. Semblava que ja no entraria cap ocasió amb tot el que s'havia fallat i així va ser. Fins l'últim minut es van tenir ocasions però no hi va haver manera.

Així les jugadores del Femení C esperen que el pròxim partit davant de l’Acadèmia Catalunya sigui més profitós i s'aconsegueixin els 3 punts.

RCDE Femení “C”: Arantxa; Aina, Tania, Anglada, Laia; Andrea Rufo, De la Cruz, Guiu; Linda, Montse; i Mónica

També van jugar: Carla Borrás, Ari Forment, Nerea, Cris i Mireia T.