dimecres, 8 d’abril del 2009

TRIOMF FÀCIL PER L'INFANTIL "A"











RCDE Infantil “A”: 5 – CF Riuprimer: 0

Superiors.
El conjunt de Jacint Magrinyà no va tenir problemes en derrotar al CF Riuprimer en un encontre en el que des dels primers instants ja va dominar sobre la gespa del camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i sobre el marcador gràcies a un matiner gol d’Hernán.

Ràpids en marcar.
Als primers instants, el paraguaià Hernán, en jugada individual entrant fins la cuina, anota el primer gol espanyolista.

Fredy actiu per la banda esquerra, arriba fins línia de fons arrancant en posició dubtosa, però el seu remat es rebutjat molt bé pel meta osonenc que cobreix bé.

El col·legiat anul·la per posició anti-reglamentària de Gerard Llatjós, un gol als espanyolistes en jugada de Fredy, que no aconsegueix marcar i finalment el davanter centre marca en la boca de gol seguint la jugada, però en posició de fora de joc.

Hernán ho prova amb una centrada xut que passa lliscant el pal esquer. Paul, el jugador ghanès, llença des de fora de l’àrea aturant amb dos temps el meta visitant.

Gerard té que deixar el terreny de joc per motius físics, i el seu lloc l’ocupa Ricard que serà el protagonista, ja que aconseguirà marcar dos gols. El primer d’ells arribarà en el m.33 quan una passada en profunditat de Paul acaba a peus del ex de la Blanca Subur, i en l’un contra un amb el porter del Riuprimer, el bat perfectament.

Segon temps amb tres gols més
La primera ocasió va ser pels visitants: Una rematada de cap per sobre el travesser. L’Espanyol havia introduït canvis en l’onze que sortir en el segon període. Chus tindria una molt bona ocasió d’haver cedit a un company, després d’efectuar amb habilitat dos retalls dins l’àrea, però en canvi provar el xut sortint desviat un metre a l’esquerra del pal.

Ricard culmina una excel·lent jugada de Pedro (que reapareixia després d’una lesió que l’ha tingut fora uns quants partits), que primer arribant a línia de fons intentat xutar, treu el porter, la torna a buscar abans que no surti per la línia de fons, i aquest cop deixa perfectament enrera per que tot sol Ricard faci el tercer.

Poc va faltar pel hat trick de Ricard, ja que en immillorable situació va enviar un obús per sobre el travesser.

Gran gol de Marc
El quart va ser obra de Marc Gelmà que d’una espectacular volea supera al porter del Riuprimer. Pedro, molt actiu en el temps que va sortir, va buscar incessantment el gol, però aquest no va arribar. Va gaudir d’un contra un amb el meta osonenc, però aquest li va treure el seu remat amb una ma, evitant el cinquè gol espanyolista.

Ricard ho va torna a provar, però en aquesta ocasió la seva rematada va acabar a l’exterior de la xarxa. Son els moments que tothom vol fer el seu “golet”. Al primer toc una preciosa jugada entre Ricard i Pedro, però el xut del paraguaià surt fora, desprès que un defensor toqués lo just per desviar la rematada del màxim golejador de l’equip (i de tot el futbol onze perico).

Pedro va aconseguir marcar, però el col·legiat va anul·lar el gol al considerar que l’acció de remat de cap en la zona del segon pal, venia precedida de falta en el salt del davanter espanyolista. Molt rigorosa. Segur que al inrevés no ho hagués assenyalat, si l’infractor hagués estat un defensor sobre un davanter.

Robert posa la cirereta al pastís
Robert deixa anar un xut ajustat al pal dret, elevant a definitiu el resultat del matx. Encara l’Espanyol intentaria augmentar el compte, amb un xut de Ricard, alt, o en una jugada de Pedro en profunditat a Ricard que per molt poc es fa amb la pilota el porter després de fer-se un control un pèl massa llarg i donar temps al meta amb la seva ràpida sortida.

RCD Espanyol: Sergi, Germán Collado, Adrián, Alex, Sergi Coll, Paul, Chus, Hernán, Gerard, Robert i Fredy.
En el m. 36 (començament del segon període), Andrés Moj substitueix a Coll, Marc Gelmà a Fredy, , després serà Pedro qui ocupi el lloc de Chus, (m. 42), Sergi Sánchez per Hernán (m. 51), i Bruno per Collado.

Gols: 1-0: Hernán, m. 2; 2-0: Ricard, m. 33; 3-0: Ricard, m. 44; 4-0: Marc Gelmà, m. 56; 5-0: Robert.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Bona temperatura,temps assolellat. Poc públic



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M