divendres, 10 d’abril del 2009

EMPAT DEL FEMENÍ, EN UN ENCONTRE EN EL QUE
EL JOC HA BRITLLAT PER LA SEVA ABSÈNCIA

L'ESPANYOL B, S'ASSEGURA JA DE FORMA MATEMÀTICA DISPUTAR LES ELIMINATÒRIES D'ASCENS A SEGONA DIVISIÓ B, DESPRÈS DELS RESULTATS HAGUTS AQUEST MATÍ, A TERCERA DIVISIÓ

























RCDE Femení “A”: 0 – Sporting Cajasol Huelva: 0

El RCD Espanyol Femení ha empatat a zero en partit avançat de la propera jornada de Superlliga (28ena.) disputat aquest migdia, amb la pluja com a convidada en moltes estones del partit, davant un Sporting de Huelva que a vingut a per l’empat a zero i ha aconseguit el seu objectiu.

El projecte de Diego Morata està tocant fons: Avui hem vist un partit veritablement penós, amb absència d’ocasions de gol (estem parlant del femení, imagineu-vos), i amb un futbol molt pobre.

Poc us tinc que explicar: Un primer temps absolutament nefast, on nomès una rematada de Carol fora, una jugada en la que Adriana ha deixat una passada de la mort a ningú, i una paret entre Sara i Carol amb xut de l’esquerrana desviat degut a l’oposició d’una defensora.

En el segon temps, tres canvis d’inici, i tot i que l’Espanyol s’ha bolcat més a l’àrea visitant, en pilotes penjades (fàcils totes per la meta brasilera Thais), còrners i llançaments de faltes, el joc ha estat molt lent en les transicions, amb poca profunditat, i sense cap tipus de perillossitat, fet reflectit en el marcador final.

Un xut de Joana alt, una jugada per banda dreta de Cubí que es interceptada la centrada per una defensora, i un xut d’Adriana rebutjat a còrner.

En canvi, l’acció més perillosa de tot el partit l’ha tingut el Sporting Cajasol al llançament de falta, acabant la pilota sortint a còrner molt ajustada, donant l’ensurt.

Aquest equip a cada setmana que passa cau més avall en quant a joc: Els sistemes tàctics i la forma de conduir l’equip per part de Diego Morata, persona molt vàlida com a entrenador en categories masculines, torna a topar (al igual que li va succeir al seu predecessor Emilio Montiagut) amb el que és portar un equip de noies. L’equip no juga a rés, lent, i malgrat totes les variacions i canvis introduïts, la imatge es força pitjor cada dia que passa.


Jugant així, tinc que confessar-vos, que em resulta difícil de pensar, que es pugui passar la primera eliminatòria tan sols.

Esperem i desitgem que el senyor conseller Ramió, comenci a ficar-se en el tema de debò, per evitar-ne mals majors, ja que la inacció tots sabem a que va conduir l’equip (el de nois) després d’aquella primera volta de somni de la temporada passada. Del somni, al malson, n’hi ha només un pas. I busqui solucions, ja que el tema se li està anant de les mans, ja fa masses dies. L’equip va perdre en 14 encontres 5 punts. Ara, en aquests segons 14 partits d’ençà que van tornar de les vacances nadalenques, n’han perdut 22.

Fitxa Tènica:
RCD Espanyol: Marina, Ane, Miriam, Marta Torrejón, Rocío, Meseguer, Noemí, Carol, Vero, Adriana, i Sara.
Substitucions: Joana per Carol, Marta Cubí per Carol i Marta Ýañez per Rocío respectivament, al minut 46.


Sporting Club Huelva: Thais, Olivia, Elena, María García, Dayane, Constanza, Laura Rus, Zaida, Rita, Rivi i Priscila.

Àrbitre: Raul Calle Martínez, del comitè català. Ha amonestat a Meseguer (m.65) i Marta Torrejón (m.75)

Incidències: Camp Tercer de la ciutat Esportiva de Sant Adrià. Cel força ennuvolat, amb estones de pluja. Molt poc públic.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M