diumenge, 5 d’abril del 2009

VIUEN !!!!



RCD Espanyol: 3 – RC Deportivo: 1

A sis punts...
Per fi l’Espanyol ha guanyat a Montjuïc. Des del partit davant Osasuna de la primera volta que la parròquia espanyolista no veia al seu equip endur-se els tres punts en l’Olímpic. I a més, - encara que sigui en l’afegit – augmentant la mínima renda fins a obtenir un triomf per dos gols, quelcom que no succeïa des del triomf davant el CF Valencia (2-0) en la nefasta segona volta de la lliga anterior.

La nota negativa, la victòria sorprenent de Osasuna en feu matalasser, que deixa als navarresos als set punts existents de diferència i allarga un punt (sis en comptes de cinc) la diferència de l’Espanyol de la permanència.

Per fi, Poche... Per fi has deixat a Luis a la banqueta...
No és ni l’únic culpable ni el principal; però no em negareu que després dels encontres horribles que l’asturià porta partit darrera partit, i des del partit del Bernabeu sense marcar, hora era que s’assegués a la banqueta, i es recuperi emocionalment desprès d’un autèntic calvari que ho ha estat pagant l’Espanyol. Avui, Ivan Alonso, ha lluitat, ha obert forats, ha donat una molt bona imatge i a sobre ha obert la llauna, marcant el primer gol dels espanyolistes.

Destacar un cop més l’excel·lent encontre de Nené, el millor de llarg juntament amb un Ivan de la Peña que ja és el màxim golejador de l’equip (!) amb els pocs encontres que ha disputat, símptoma de la sequera golejadora que viu l’equip.

S’avancen primer
El partit ha començat amb un bon ritme; una centrada perillosa a cada àrea, una falta llençada per Nené que Ivan Alonso no ha pogut rematar, fins que ha arribat la jugada del primer gol: Un atac del Depor es tallat per Jarque (amb la ma segons els jugadors visitants) i el contracop conduït magistralment per Ivan de la Peña, que entre Ivan Alonso i Tamudo col·loca la seva passada clàssica en profunditat, i el refús del porter li cau a Ivan Alonso que es fa amb la bola i remata a porta buida, marcant i avançant als de Pochettino.

Una centrada de David García que ha fet un molt bon encontre, pujant inclòs i amb bones centrades, es destorben Ivan Alonso i Tamudo. David, precisament necessitarà assistència mèdica, però finalment es recuperarà.

Una indecisió entre Pareja i Kameni posa els pèls de punta als aficionats, que temen lo pitjor. Sortosament la jugada en la que ambdós es destorben acaba sense conseqüències.
Una passada de Sergio Sánchez per que De la Peña busqui la passada al forat, però Aranzubia evita la rematada de Ivan Alonso, que ho torna a provar sense angle amb un centre xut des de la línia de fons, i es a punt de fer el segon.

Segon, que arribarà com a culminació d’una jugada espanyolista amb un xut ajustat al pal esquer de Ivan de la Peña. El deliri en les grades, encara que sigui per el temps que feia que no veiem dos gols a zero al marcador.

L’alegria dura poc, a "la casa del pobre"
Tan sols quatre minuts, en la primera rematada seriosa del Depor i l’endollen dins. Lassad s’ha aprofitat que li han deixat tot un passadís per xutar des de la frontal batent a Kameni en un xut ajustat al pal dret. Tornava el patiment i seria ja fins el final.

Lopo veuria la targeta groga per un altre “recadet” deixat al capità espanyolista, saldant velles comptes entre ambdós ex protagonistes del vestidor blanc-i-blau. Jarque talla amb la ma, i veu targeta groga, una jugada de Lassad que es marxa de Callejón i Sergio Sánchez per la banda esquerra de l’atac visitant. Aquesta es llença amb un xut de Filipe que aprofita el refús mort de la defensa per posar a prova a un Kameni segur en aquesta acció.

L’Espanyol torna a agafar el comandament de l’encontre i per banda esquerra amb jugades de David García i de Nené posen en problemes a la cobertura gallega. Al minut setze del segon temps, es reclama unes mans dins l’àrea deportivista. Des de nostra posició no podem opinar ja que el jugador es trobava d’esquenes i ens tapava la visió.

Jarque remata de cap traient sota pals Filipe un servei de cantonada. Aranzubia treu de punys en altre ocasió espanyolista. Sembla pot arribar el tercer que sentènci l’encontre. Però no... Hem de patir fins el final, es nostre destí.

Guardado deixa en evidència a Nico Pareja, però sortosament la seva rematada surt excessivament creuada a la dreta del camerunès. Ze Castro troba a un segur Kameni en el seu xut.

Pochettino en un intent de reforçar el mig del camp dona entrada a un Román poc participatiu. El domini ara és dels visitants que amenacen amb enviar-nos al infern en qualsevol desgraciada jugada. Faltant set minuts, Callejón col·loca un bon centre que no es rematat. Entra Rufete per l’ex madridista. El públic aplaudeix a l’alacantí. Luis entra per Tamudo en els darrers cinc minuts.

Medina Cantalejo, sempre protagonista i polèmic, concedeix tres minuts per sort... En el primer d’ells, contracop perico, Nene tot sol per l’esquerra veu desmarcat a Rufete, li envia un canvi de joc magistral al interior dret espanyolista, retalla, encara i xuta superant a Aranzubia; però la pilota sembla que es desvia però es interceptada per Lopo amb tanta mala fortuna que se l’acaba introduint significant el 3-1 definitiu.

A Soria, la propera final. Només demano des d’aquest modest mitjà, que l’equip posi el que té que posar a la gespa dels Pajaritos. El que es va veure al “Reyno de Navarra” no s’ha de repetir, i ja sabeu a que em refereixo. Només llavors lluitant més que el rival, segur que el resultat acompanyarà, i llavors fora de la darrera posició, podrem començar a somniar amb el miracle. Cal intentar-lo amb prudència, sense eufòria, però amb totes les nostres forces.

Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Kameni (6), Sergio Sánchez (6), Jarque (5), Nico Pareja (6), David García (7), Moisés (6), De la Peña (8), Callejón (6), Nené (9), Ivan Alonso (8), i Tamudo (5)
Substitucions: Román (4) per Ivan Alonso, m. 72; Rufete (7) per Callejón, m. 78; Luis García (s.q.) per Tamudo, m. 85.

RC Deportivo: Aranzubía, Filipe, Lopo, Ze Castro, De Guzmán, Verdú, Laure, Lafita, Guardado, Pablo Amo i Lassad .
Substitucions: Valerón per Lafita, m. 60; Pablo Álvarez per Pablo Amo, m. 68, i Riky per Lassad, m. 73.

Gols: 1-0: Ivan Alonso, m. 12; 2-0 Ivan de la Peña, m. 39; 2-1: Lassard, m. 42; 3-1: Lopo, pp., m. 91.

Àrbitre: Medina Cantalejo, del col·legi andalús. Ha tret targetes grogues a Lopo, m. 43, Jarque, m. 50, Tamudo, m. 50, Laure, m.63, i Nené, m. 82

Incidències:
23.875 espectadors han gaudit del tercer triomf en el que portem de temporada a l’Olímpic Lluis Companys en encontre de lliga. Tarda assolellada i calorosa pel temps en que ens trobem.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

72

28

23

3

3

85

24

2

REAL MADRID C.F.

66

29

21

3

5

67

31

3

SEVILLA F.C.

57

29

17

6

6

43

26

4

VILLARREAL C.F.

48

29

13

9

7

45

40

5

VALENCIA C.F.

46

29

13

7

9

52

41

6

ATLÉTICO DE MADRID

43

29

12

7

10

58

47

7

MALAGA CF

43

29

12

7

10

45

47

8

R.C DEPORTIVO

43

29

12

7

10

38

40

9

REAL VALLADOLID

39

29

12

3

14

42

47

10

REAL RACING CLUB

36

29

9

9

11

36

35

11

U.D. ALMERIA

34

29

9

7

13

36

46

12

ATLETIC CLUB

34

29

9

7

13

39

49

13

REAL SPORTING

33

29

11

0

18

36

61

14

C. AT. OSASUNA

32

29

7

11

11

32

35

15

R. MALLORCA

32

29

8

8

13

34

48

16

REAL BETIS B.

31

29

7

10

12

41

47

17

GETAFE C.F.

31

29

7

10

12

39

46

18

RECREATIVO

30

29

7

9

13

27

41

19

C.D. NUMANCIA

27

29

8

3

18

33

59

20

R.C.D. ESPANYOL

25

29

5

10

14

28

46

8 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Encara ho veig possible Josep Maria, la meva enfermetat no té cura!!!!!.
Salutaccions.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Josep Maria ha dit...

Si a Soria es guanya pot ser encara serà possible... Però si allà jugem com a Pamplona, pot ser ja no hi haurà segona oportunitat. S'ha de seguir intentant.
Salutacions.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES:
FELICITATS AL RCD ESPANYOL QUE HA DEMOSTRAT QUE JUGANT AIXÍ DE BÉ COM AHIR,AMB DOMINI, BON JOC I MILLOR PUNTERIA, LA PERMANÈNCIA ESTÀ GARANTIDA I QUE ÉS MILLOR EQUIP QUE EL DEPORTIVO LA CORUÑA,ÉS TÉ QUE GUANYAR TOTS ELS PARTITS QUE QUEDEN A CASA.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA.

Anònim ha dit...

Jo no crec que juguéssim bé ni de lluny, no ens enganyem. El millor és la victòria i el fet d'haver marcat tres gols una altra vegada (ahir sense Luís García, ja era hora!!!. La manca de gol era una de les assignatures pendents.
Amb un equip amb més contundència les hauríem passat negres. Davant del Numància caldrà posar-hi més ràbia per a guanyar ja que ells no jugaran tan tou com ahir ho va fer el Depor.
Em va estranyar que només fóssim 24.000 espectadors malgrat el bon temps i les entrades a 5 euros per als socis.
BERGUEDÀ

Josep Maria ha dit...

En la situació que estem Berguedà, ja no sé si auto-enganyant-nos és potser la única solució per pogué seguir aspirant a veure un miracle. AMb el cor, ens salvem segur, amb el cap, ja és altre cosa. El partit, d'aquella manera, però al menys es van marcar tres gols, i a estones es va jugar decentment. No va ser cap grandiós encontre en quant a joc, però al menys vem guanyar, que és l'únic que ja importa.
El que sí que estic d'acord totalment, és que si a Soria no hi possen moltes més ganes, lluiten i pressionen moltísim més que a Pamplona, si no és així, dubto que es guanyi.
Es precisament amb els equips que mosseguen, els de la part baixa, en els que ho passem pitjor. Els que deixen jugar per que tenen més nivell, fem millors encontres.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma. i Cia : Ets molt critic, ho entenc estàs molt emprenyat, igual que jo, peró tinc assgurada una plaça per pujar a Montserrat a peu o en el meu cotxe, al final de maig o primers de juny?, vindràs.?.
Josep
Figot47

Josep Maria ha dit...

Si ens salvem, amic Figot47, pujo on sigui.A Montserrat, o al Puig Castellar de Santa Coloma en honor de Tamudo si ens marca el gol decisiu, on sigui. El cas es salvant-se en aquests moments.
La realitat és la que és. La que diuen els números a la classificació. Tenim millor calendari, però estem pitjor amb menys punts. El futur dirà. Tant de bo, s'acabi aconseguint.
Salutacions.

Anònim ha dit...

The results of everyday Cialis amounts are positive and customers usually do not
need to bother about their usefulness. They may have typical
sexual intercourse using their associates. The
once daily Cialis dose can be taken without regard to timing of sexual intercourse.


Using every day Cialis serving will help improve penile
erection of males that have erection dysfunction difficulties.
It obstructs an enzyme that decreases the procedure of
bloodstream control in the penile. It breaks down more slowly than
other erection problems therapy drugs in the body. This is
the main reason due to its more durable impact in the body.



my blog - cialis online




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M