GOLEJADA DEL FEMENÍ "B", DAVANT UN BLANES
QUE VA DONAR MOLTES FACILITATS

RCDE Femení “B”: 7 – CD Blanes: 0

Molt superiors
El filial femení espanyolista va demostrar ser molt superior a un Blanes que tanca la classificació del grup tercer de Primera Nacional, i ja des de fa moltes setmanes descendit a Primera Catalana.

El partit no ha tingut cap tipus d’història, més que saber quants gols aconseguiria l’equip espanyolista. Abans del primer quart d’hora ja l’encontre estava totalment decidit amb un 3-0 que ho deia tot.

Helena Roig ha estat l’encarregada d’obrir el marcador amb un llançament llunyà amb el que no ha pogut fer res la portera visitant. El domini espanyolista en aquests primers minuts ha estat abassegador, i Marta ja ha disposat acte seguit, d’una jugada en la que s’ha quedat sola davant Yasmina, i aquesta li ha guanyat en el mà a mà amb la davantera espanyolista que ha malbaratat l’excel·lent ocasió.

La primera i darrera ocasió clara de gol del conjunt de la Selva, ha estat en una jugada en la que Natàlia ha evitat el gol de l’empat. Sense solució de continuïtat, l’Espanyol B, ha deixat l’encontre sentenciat amb un segon gol, obra d’Alexia, que després d’una paret amb Laura, encarant Yasmina marca el segon.

Festival Carol
Ho va tornar a provar Alexia amb un xut que va ser ben aturat per la meta visitant. El tercer gol espanyolista (primer del seu compte) va ser signat per Carol Férez, rematant a plaer després d’una jugada de Marta Yañez que davant la portera fica la cama (possiblement en falta, tot s’ha de dir) i la pilota acaba als peus de la davantera espanyolista lliure de marca.

Tindria el segon gol Carol, en un mà a mà amb Yasmina, però la meta del conjunt blanenc li guanya l’acció, traient amb el peu. L’Espanyol tindria altre ocasió clara amb una rematada de cap per sobre el travesser, abans que arribés el quart gol, obra també de Carol, en recollir una pilota en profunditat, plantar-se tota sola davant la meta blanenca totalment venuda i superar-la.

Kenti, ho prova també amb un llançament que surt per sobre desviat. Abans del descans, en els darrers instants, la central Sara, remata amb la cara, una centrada per la dreta, fent el cinquè gol espanyolista.

Com era lògic, el segon temps, més fluix...
En el segon temps, el ritme baixar considerablement, més tenint en compte el resultat ja dominant de cinc gols a zero. Amb tot, les espanyolistes van gaudir de bones ocasions per incrementar els guarismes del marcador, i així ho van fer quan una jugada d’Alexia en profunditat a Marta, que entrant per la lateral dreta de l’àrea de càstig deixa una centrada profunda al segon pal, on de nou, Carol, totalment lliure de marca remata a plaer el sisè gol espanyolista.

El Blanes va pogué marcar en el llançament de Clara d’un servei de lliure directe, que acaba fent impacte al pal dret de la porteria defensada per Natàlia Pinto.
La rèplica, una centrada de Juliana per banda dreta i la rematada molt forçada d’Alexia de cap, es marxa fora.

Carol gaudiria d’una altre ocasió, però Yasmina – la millor del Blanes, malgrat els set gols encaixats - , no donaria temps a la davantera espanyolista cobrint bé i evitant el intent de vaselina.

El darrer gol, obra de Carol, neix a conseqüència d’una jugada per la dreta de Carla, i altre cop dins l’àrea petita – en mig de la desmoralització d’un Blanes amb la defensa totalment trencada -, remata a boca de canó.

Amb aquest triomf, les de Titi Camúñez, continuen en tercera posició en la classificació del grup tercer de Primera Nacional.

RCDE Femení B: Natàlia, Juliana, Anna Jornet, Sara García, Kenty, Alexia, Carol, Helena Roig, Marta Yañez, Brenda, i Laura.
Substitucions: Leticia per Marta, m. 57; Carla per Laura, m. 68; Elena Fernández per Kenty, m. 68; i Anna C. Per Helena Roig, m. 74.

CD Blanes: Yasmina, Lara, Framis, Clara, A. Rios, Noemí, Tani, Silvia, Didi, Mireia, Vero, Suplents: María, Roberta (ps)

Àrbitre: Francisco Mur Romeo, del comitè territorial català.

Gols: 1-0: Helena Roig, m. 4; 2-0; Alexia, m. 8; 3-0: Carol, m. 12; 4-0: Carol, m. 31; 5-0: Sara G., m. 45; 6-0: Carol, m. 49; 7-0: Carol, m. 75.

Incidències: Camp Tercer de la ciutat Esportiva de Sant Adrià. Poc públic. Ambient assolellat, primaveral.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.