dimarts, 30 de juny del 2009

ASSEMBLEA DE SOCIS
DE LA GPE MANIGUA


Ahir va tenir lloc l’Assemblea Ordinària de socis de la GPE Manigua, que es va dur a terme en la seu social d’aquesta ambaixada perica al Carrer Desfar de Barcelona.

Després de l’aprovació de l’acta de la darrera assemblea, es van aprovar per unanimitat les comptes de l’exercici que es salden amb superàvit, eixugant el dèficit de l’exercici anterior, i posteriorment el President Dani Bosch va procedir a exposar als presents l’informe de gestió d’una temporada a la que va qualificar de “molt dura” en tots els aspectes, ja no sol per la trajectòria del propi RCD Espanyol, si no pels “pals a les rodes” que bastant sovint ha patit aquesta penya, pel seu propi inconformisme, i la seva total independència a l’hora d’encarar els temes, sense altre consideració que el propi interès per l’entitat espanyolista.

La noticia positiva va ser la confirmació que l'Ajuntament de Barcelona ha resolt adjudicar a la Gran Penya Espanyolista Manigua un estand a la XIV Mostra d'associacions amb motiu de les Festes de la Mercè. Per tant, després d'un any d'obligada absència, tornarà a ser present a les festes de la ciutat comtal.

Amb el torn de precs i preguntes va finalitzar una plàcida assemblea.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí, hi ha una persona, que sempre va de negre, la qual va repartint carnets de bons i de mals espanyolistes... Aquesta, aquesta és la que ha fet tot el mal que ha pogut als amics de la Manigua en diversos fòrums (Ciutat Esportiva, dinars d'Escollera, etc). L'escurçó negre




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M