dilluns, 13 de juliol del 2009

ESTRENA DE L'ESTADI DEL RCD ESPANYOL:
PRESENTACIÓ DE SHUNSUKE NAKAMURA



(Estadi del RCD Espanyol, Cornellà – El Prat: Josep Maria)


Per fi, hem vist l’Estadi...

Aquest matí per fi hem pogut veure l’Estadi per dins. Una autèntica meravella.

Avui ha tingut lloc la primera presentació oficial d’un jugador del RCD Espanyol en la seva nova llar: La presentació de Shunsuke Nakamura, en un acte apoteòsic en el que l'afició espanyolista ha respost un cop més, amb una gran afluència de públic; no sé si per veure el japonès (que també), però crec que més per pogué posar el peu en la nova llar espanyolista i veure-la d’una vegada “in situ” i no per fotografies, videos o paisatges virtuals...

Als voltants de dos quarts de dotze i en mig d’una calor sufocant propi del més de juliol, el jugador japonès ha sortit a la gespa, ha realitzat un rondo amb tres nens que amb la samarreta espanyolista feien les delícies dels aficionats presents, ha llençat pilotes a la grada, i ha donat mitja volta a l’Estadi (als dos sectors on hi havia la gent, es a dir, Gol Nord, i mitja Tribuna lateral Principal), rodejats d'un munt de fotógrafs i cameres de televisió.

Rés més; no ha hagut parlaments, i l’acte ha estat molt senzill. La nota desagradable certs càntics de to polític, i d altres que a bon segur poc hauran agradat al Consell d’Administració ben ocupat en quadrar uns números (els econòmics del pressupost), en el que els ingressos de la Corporació Catalana de Televisió (TV3) han estat i continuen sent indispensables ara per ara, per pogué subsistir en la màxima categoria del futbol espanyol. Tampoc ens hem pogut lliurar en un acte així, de les típiques al·lusions clàssiques al rival ciutadà, aquell que molts preferirem no tenir que sentir ni veure mai, però fins a nostre casa l’hem d’escoltar, encara sigui per desqualificar-lo.

Un petit incís: A la sortida hem vist a Lara Rabal, tot un símbol del femení espanyolista. Aquest és el camí a seguir i no altre... A l’Espanyol, periques i pericos !...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

tens tota la rao en el crits y cantics. una abraçada y bon estiu

ricardo

Anònim ha dit...

Tienes toda la razon. estoy harto que la gente me empañe mis mejores momentos cantando al otro equipo. No hay mayotr desprecio que no hacer aprecio.
Por cierto la web del club como siempre mal. Mirad las fotos que publican acompañando la noticia de Nakamura. ¿No pueden publicar unas cuantas con todo el fondo inferior , tribuna y lateral a rebosar. Hemos sido muchos los que no nos hemos podido sentar . Supongo que esos no contamos. Eso si una vez la gente ha desfilado me he sentado en mi silla y estoy mas que contento por posicion y facilidad de acceso.Tambien he visto a un rubio que hace dos años jugaba en el infantil A con su camiseta blanquiazul. A los pericos no se les quiere en el futbol base del Espanyol.
Pere Joan

Anònim ha dit...

El cantics de la merda del Bar#a i altres menestres, sempre es obra d'una penya, si son molts pericos, peró aixó es el seu lema.
Jo pregaria a la junta, que ells ho saben, noms i cognoms, però amic Josep Ma., No ho entenc.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M