dijous, 16 de juliol del 2009

LA SEGONA FASE I COPA DE LA REINA
DE LA NOVA COMPETICIÓ FEMENINA

Tal com ahir us intentàvem explicar, la nova Superlliga o com dimoni la vulguin denominar, constarà de tres grups de vuit equips per proximitat geogràfica. Els dos primers de cadascú dels tres grups i els dos millors tercers es classificaran pel grup A de la Segona Fase. Aquesta queda delimitada de la següent manera, tal com feia ahir saver la RFEF en comunicat, a joc també, amb tot l’estrafolari i rocambolesc projecte.

Grups de la Segona Fase:

Grup A: 1er Grup A, 1er Grup B, 1er Grup C, 2on. Grup A, 2on. Grup B, 2on. Grup C, 1er Millor Tercer, 2on. Millor Tercer.

Grup B: 3er. Tercer, 4rt. Grup B, 5è. Grup A, 5è. Grup C, 2on. Millor Sisè, 7è Grup A, 7è Grup C, 8è Grup B

Grup C: 4rt. Grup A, 4rt. Grup C, 5è Grup B, Millor 6è, 3r. Sisè, 7è Grup B, 8è Grup A, 8º Grup C.

Un cop finalitzada la segona fase, el primer i el segon classificat del Grup A, s’enfrontaran en una eliminatòria a doble partir per a consecució del títol de Campió de Lliga.

Ambdós conjunts quedaran exempts de la primera eliminatòria del Campionat d'Espanya, Copa S.M. La Reina.

No es produiran descensos de Superlliga a Primera Nacional, però si ascensos a la màxima competició.

La resta de clubs del Grup A, jugaran la Copa de SM La Reina, juntament amb els tres primers equips classificats dels Grups B i C. Els vuitens de final es jugaran conforme a unes taules segon classificació que en el seu moment seran comunicades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola pericos-ques:
El que té que fer el Villar és dimitir, abans era molt millor, ara com es pot demostrar que ets el millor equip d'Espanya,si en un grup poden tocar els millors, els equips de la nostra terra són molt superiors als d'andalusia,etc.Això és una ilegalitat.
Salutacions.Jose Carrera

Josep Maria ha dit...

Estic totalment d'acord. Encara al menys classifiquen els dos primers i els millors tercers, per que si no ja seria massa...
De totes maneres, això es retrocedir en el temps, i tornar als temps anteriors a la Superlliga. Un retrocès clar. A més, surten amb tot el tema dels ascensos d'equips que no s'ho han guanyat en el camp, en contra de tota legalitat a l'esport.
Son coses de Villar, de la RFEF... Veurem com acaba tot, fa molt mala pinta.
Salutacions Jose.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M