divendres, 14 d’agost del 2009

LA DURA TORNADA
A LA NORMALITAT

Difícil tornada a la normalitat
El RCD Espanyol mica a mica anirà tornant a la normalitat malgrat no es pugui oblidar tot el succeït, i el fet principal, que Dani Jarque no estarà ja més amb nosaltres.

Ahir, el primer equip va entrenar a porta tancada a la Ciutat Esportiva. Era el més lògic després de tot el succeït, i malgrat que molts espanyolistes van anar-hi per donar suport a l’equip, no van pogué travessar la porta d’entrada de la Ciutat Esportiva; era qüestió de seny. La plantilla necessita intimitat i tranquil·litat en aquests moments difícils, per que poc a poc pugui restablir-se la rutina normal d’una sessió d’entrenament, lluny que els hi sigui recordat tot el que ha passat a cada moment.

Mentre, el futbol base tornarà a la normalitat; El Juvenil, que l’ha agafat tot el tema de la defunció del capità blanc i blau a la Xina, acabarà el torneig que està disputant.

L’Espanyol B, disputarà aquest diumenge dos encontres. Un, el principal d’ells, a la Ciutat Esportiva davant un conjunt de la categoria d’argent del futbol espanyol, l’històric CD Castellón. L’encontre davant els de La Plana, donarà començament a les 19:30 hores.

Mentre, una altre part del filial perico bastant nombrós en quant a número d’efectius encara, es desplaçarà al Mpal. de Llagostera per enfrontar-se a la UE Llagostera el mateix dia a les 19.00 hores.


Dir, que l’Espanyol B, al cap de setmana següent, visitarà la localitat vallesana de Montcada i Reixac, per disputar un encontre amistós amb el conjunt local, el CD Montcada (club fundat en 1923 i que milita en la Primera Divisió Catalana), en el Nou Estadi Mpal. de Montcada i Reixac.

Per la seva part el Juvenil B, disputarà el Torneig d’Arenys de Mar, la XXXIV Edició del Torneig de futbol juvenil Vila d’Arenys, a aquesta localitat de l’Alt Maresme. Serà dissabte a les 18:00 hores en que el conjunt perico entrenat per Lluis Planagumà disputi la primera semifinal davant el CE L’Hospitalet. Diumenge depenent del resultat de dissabte disputarà el tercer i quart lloc amb l’altre perdedor (18.00 hores) o la gran final amb el guanyador de l’altre semifinal (20:00 hores). Els encontres es disputaran al Mpal d’Arenys de Mar Bernat Coll.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bona tarda,
el cap de setmana passat el Juvenil B va guanyar el torneig d'Amposta, tens alguna informacio? dades? o fotos?

gracies,

Josep Maria ha dit...

Efectivament, el Juvenil B va guanyar el primer torneig que va disputar a Amposta (Joan Gil Alonso, XXV edició) derrotant a la final al Nastic en la tanda de penals, després de superar al Villarreal en semis per 2-0.

La informació que tinc és mínima, i després d'haver intentat cercar més dades u fotografíes m'ha estat imposible, ja que ni en els propis mitjans digitals de les terres de l'Ebre apareix gaire més (o inclòs menys) dedicat a aquest event.

A més, al coincidir en les dades amb la tràgica mort de Dani Jarque, aquest luctuós succés, ha eclipsat qualsevol altre manifestació esportiva al nostre país, quedant la informació reduida al máxim, en deferéncia al que ha estat jugador i capità del RCD Espanyol.

Salutacions.

Anònim ha dit...

gracies, tinc present lo d'en Jarque, per desgracia, pero, la vida continua malgrat ens pesi,i tan de bó en surtin molts mes com ell, anims a tots




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M