dimecres, 10 de febrer del 2010

L'INFANTIL "A" TORNA A GUANYAR





RCDE Infantil “A”: 2 – UFB Jàbac i Terrrassa: 0

Es retroben amb el triomf.

Després de dos encontres sense guanyar, l’equip de Jacint Magrinyà, va tornar a la senda del triomf en vèncer a la Unió del Futbol Base Jàbac i Terrassa, en encontre disputat diumenge al incòmode horari de les 14:00 hores en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.

L’Espanyol, que va gaudir de fins a quatre clares ocasions de gol prèviament, es va avançar en la recta final del primer període mitjançant Lauren, qui amb un bon control va encarar porteria i la seva rematada va superar al porter rival.

L’Espanyol va sentenciar el partit en el segon temps, al aprofitar pràcticament en la mateixa línia de gol en el segon pal, Moha, una centrada des de la banda dreta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola josep maria solo comentarte que se ha confirmado la lesion del portero latorre por una lesion de espalda debida al crecimiento,lo que le hara perderse practicamente el resto de la temporada,una lastima, desde aqui enviarle un fuerte abrazo y mucho animo para una de las promesas de nuestra cantera.

Josep Maria ha dit...

Gracias por la información, aunque sea de esas notícias que uno no quisiera nunca tener que leer. Un abrazo, ánimos, y paciencia.. no queda otra.
Muchos ánimos a David Latorre.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M