dissabte, 13 de març del 2010

36è ANIVERSARI
DE LA P.B.B DE MONTCADA I REIXAC






















Ahir nit va tenir lloc en el inigualable marc del Restaurant “Can Piqué”, el sopar de celebració del 36è aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac.

A l’acte es van aplegar unes vuitantes i escaig persones que van gaudir del bon sopar i de la bona estona compartint taula en una data tan significativa com aquesta. Poques entitats dins del nostre club es poden sentir orgulloses de complir trenta-sis anys de vida, malgrat que siguin amb èpoques més brillants o altres més de mínima subsistència en el difícil caminar d’una penya espanyolista en aquesta societat.

La penya Blanc-i-blava de Montcada i Reixac va comptar en aquest sopar, amb la presència del Alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabálaga, i del regidor d’esports de la corporació municipal, Juan Parra. Per part del R.C.D. Espanyol destacar la presència del Vicepresident primer i segon màxim accionista de l’entitat, Ramon Condal com a persona que té els negocis en aquesta localitat vallesana, el representant del club davant les penyes, Jaume Martínez i el President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alberto Ariza.

Cal citar la presència de Iñaki Pérez de Arrilucea i Tejedor com a activista perico i ex jugador de l’entitat integrant d’aquell mític equip primer finalista de la UEFA, i també l’assistència del periodista, escriptor i activista militant perico, Sergio Fidalgo. A l’acte van assistir representades, les següents penyes: Blanes, Cornellà, Escollera, GPE Manigua, Perico Ferroviari, Pericos de Montmeló.

L’acte va ser conduït com de costum, pel secretari de la penya, Pedro Manzano. Al marge del sopar lògicament, l’esdeveniment va consistir en la visió d’un video amb els moments més recordats d’aquesta ambaixada espanyolista, i en el moment més emotiu després del sopar, en un video del recordat i estimat Dani Jarque present sempre en els cors de tots els espanyolistes.

Torn pels parlaments: En primer lloc, el President de la PBB de Montcada i Reixac, David Gerbolés, després de les paraules de DAvid, l’Alcalde César Arrizábalaga es va dirigir als presents declarant-se seguidor de la Real Sociedad i va explicar-nos les semblances del que es sent i es viu quan s’està com a seguidor de clubs que han de viure a l’ombra d’un que tot ho domina, i sobre el sentiment i lluita d’entitats com les nostres. Posteriorment el regidor Juan Parra, i el Vicepresident primer del RCD Espanyol Ramon Condal, qui al marge de moltes anècdotes i temes de caire personal respecte al lloc, a Montcada i a la penya, va manifestar la seva opinió en favor de la pedrera espanyolista de la que va dir que ha de ser el futur del nostre club en comptes de que vinguin tanta gent de fora que després no dona el rendiment esperat. També Alberto Ariza es va dirigir als presents com a President de la Federació de Penyes del RCDE.

Va haver-hi un intercanvi de plaques de record de l’acte entre el Club i la Penya i aquesta i l’Ajuntament de MiR.

La sorpresa del acte van ser els dos guardons que es van concedir en reconeixement a l’esforç continuat en favor de la divulgació i recolzament dels actes d’aquesta penya des de que fa dos anys va reemprendre la seva vida social activa. En primer lloc, a Sergio Fidalgo, que amb les seves presentacions de llibres, de la revista 23 Perico, i actes col•loqui, ha estat sempre present en primera línia donant suport a aquesta penya.

En segon lloc, a SENTIMENT PERICO, que tot i agafar-me per sorpresa el tema, i amb molta emoció, vaig recollir la distinció amb tota la satisfacció i orgull per venir de qui ve, malgrat en l’ànim de qui escriu aquestes línies sempre ha estat el recolzament a TOTES les penyes espanyolistes en la seva àrdua tasca de difusió del sentiment espanyolista de manera totalment altruista i desinteresada. A vegades les distàncies, els horaris o altres imponderables li impedeixen a un, tal com seria el seu desig, ser present a més actes i esdeveniments en clau blanc-i-blava.
Per tant, des d’aquí dono altre cop les gràcies a la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac pel detall, i fins una altra. Va cloure l'acte amb el sorteig de regals espanyolistes i d'un pernil del que va ser l'agraciat, l'amic Daniel Pérez de Pericos de Montmeló.



I si alguna foto no surt en aquest reportatge es senzillament per la defectuosa qualitat de la mateixa demanant prèviament disculpes... Com per exemple, la meva. I es que l'amic Sergio lo seu no es fer fotos... Moltes gràcies a tots.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, Josep M., per aquest nou i merescut guardó. Que tremolin els impostors! J.Ll.

PBiB Montcada ha dit...

Hola Josep Maria.

Desde la PBiB Montcada i Reixac estabamos en deuda contigo, y esperamos de corazón que te hiciera mucha ilusión este pequeño reconocimiento en un día tan especial para nuestra peña.

Gracias por todo Josep María.

Saludos.

Anònim ha dit...

LA MEVA ENHORABONA PEL GALLARDO OTORGAT PER LA PENYA, DE LA TEVA POBLACIÓ, ES UNA LLASTIMA NO VEURE'T A LA FOTO, PERÓ BE, EL RECORD JA EL TENS.
ENDAVANT JOSEP MA.I AIXÓ ENCARA ET DONARA MES CANYA PER SEGUIR EN LA TEVA TASCA.
SALUT I ENDAVANT ESPANYOL.
FIGOT47

Anònim ha dit...

Enhorabona per aquest merescut premi amic Josep Maria. Fas una molt bona i desinteressada feina de difussió del sentiment perico i no està gens malamwent que algú te la reconegui.
SERRALLONGA

Josep Maria ha dit...

Gràcies a tots vosaltres, que sou l'única raó d'existència d'aquest blog. No es necessari amic Figot 47 veure'm en la foto... jeje... Ja em veieu de sobres a Sadrià o al lloc que faci falta.
No m'agrada ser protagonista de les notícies, malgrat que afortunadament gràcies al detall de la PBB de Montcada a la que agraeixo sincerament el present, aquest cop he tingut part del protagonisme.
S'agraeix, i a continuar... I esperem que l'Espanyol guanyi a Tenerife que ens l'únicament important... Que no volem patir en el tram final de lliga!. Salutacions, bona nit a tothom.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M