dijous, 11 de març del 2010

JAVI MÁRQUEZ A LA PENYA
BLANC i BLAVA DE MONTCADA

SUSPÈS PER LES INCLEMÈNCIES METEROROLÒGIQUES, L' ENCONTRE EF SANT FELIU DE GUIXOLS - RCDE INFANTIL "B"














Aquest vespre a la seu social de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, al “Bar Punto de Encuentro” del Carrer Carrerada de la localitat vallesana, per període d’una hora ha visitat aquesta ambaixada perica, el jugador del primer equip del RCD Espanyol, Javi Márquez.

El jugador forjat a la pedrera blanc-i-blava va ser protagonista d’un debat col·loqui la passada temporada en idèntic indret, en la que tots els que vàrem assistir aquell esdeveniment ja li vam observar que no trigaria gaire en fer-se amb un lloc al primer equip, deixant ell la promesa que si així ocorria, tornaria per visitar a aquesta penya espanyolista.

Avui ha complert la promesa, i els pericos montcadencs i d'altres llocs (de Blanes, de Montmeló també eren presents) hem pogut fer-li preguntes al migcentre espanyolista, fer-li fotografies i demanar-li autògrafs que molt amable i amb molta simpatia ha repartit a tothom qui li ha demanat durant la recta final del esdeveniment, fent les delícies dels nens presents.

Anteriorment ha respost totes les preguntes que se li han efectuat en les que han sorgit tota classe de temes relacionats amb el nostre club i amb la més rabiosa actualitat.

Per acabar l’acte, - moderat pel secretari de la Penya Blanc i Blava de Montcada, Pedro Manzano i sota la presidència de David Gérboles - , aquest darrer li ha fet lliurament del carnet de soci de la penya.

Tant de bo la seva simpatia i correcció envers l’afició espanyolista i el seu tarannà com a líder dins i fora dels terrenys de joc, l’acompanyin sempre en la seva (esperem dilatada) carrera esportiva en el R.C.D. Espanyol.

1 comentari:

PBiB Montcada ha dit...

Gracies Josep Maria per la teva colaboració amb la nostra penya.

Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M