dimecres, 10 de març del 2010

TRIOMF DAVANT EL GIRONA
QUE COL·LOCA LÍDER A L'ALEVÍ "A" AMB UN PARTIT MÉS











RCD Espanyol Aleví “A”: 3 - FC Girona: 0

El RCD Espanyol Aleví “A” va vèncer 3-0 al Girona en encontre disputat el matí molt fred del diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Amb els tres punts aconseguits pel conjunt d’Albert Villarroya i l’ensopegada del FC Barcelona que no va passar de l’empat en Can Peixauet davant la Gramanet, fa que el RCD Espanyol encapçali la classificació de la Divisió d’Honor Aleví, però amb un encontre més disputat.

Sigui com sigui, el proper encontre (Dissabte a les 11:30 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí) davant el FC Barcelona clarificarà les coses en un sentit o altre. Els espanyolistes haurien de vèncer i fer-ho per una diferència de més d’un gol per igualar el resultat de la primera volta a Sant Adrià del Besós on els barcelonistes van vèncer 0-2, per pogué dependre de si mateixos en el tram final de lliga.

En quant a l’encontre davant el Girona l’Espanyol va anar de menys a més en un encontre que es va jugar en un horari inusual (10:30) i en unes condicions climatològiques força adverses pels dos equips debut al força fred que feia, preludi de les grans nevades de tan sols vint-i-quatre hores desprès.

Els gironins van resistir bastant bé la major part del primer temps, fins que Juli (20’) amb un preciós gol de bella factura va aconseguir obrir el marcador amb una vaselina superant al meta gironí. Anteriorment Ibra havia disposat de varies accions en les que per un motiu o altre no va pogué rematar-les. En el tram final, una ocasió en la que una centrada es passeja davant dos davanters i una en els darrers instants en que Juli xuta fora rematant un pèl forçat.

El segon tems l’Espanyol va seguir dominant i va gaudir d’una molt bona ocasió de Ibra que va xutar a trencar, enviant el porter a còrner l’obús del davanter espanyolista. En altre ocasió Ibra va tornar a tenir el gol en les seves botes i de nou li va guanyar la partida el porter del Girona que va rebutjar sense que el davanter espanyolista pogués rematar en segona instància al fer un dolent control.

El partit va quedar resolt quan en el minut vuit de la represa, Juli va culminar una gran jugada per l’esquerra de l’atac perico i en el segon pal el davanter espanyolista va rematar a plaer en la boca de gol.

També se li va anul•lar un gol als espanyolistes per posició anti-reglamentaria del dorsal 18 espanyolista, i també va estavellar una pilota en el pal dret després de no pogué culminar satisfactòriament un u contra u amb el porter espanyolista el dorsal 14 espanyolista.

A falta de cinc minuts per la conclusió del partit, Noya marca de xut creuat en una jugada en la que la rematada colpeja la base del pal i en aquesta ocasió sí acaba allotjant-se dins la porteria espanyolista, establint-se el resultat que ja seria definitiu de 3-0.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M