dijous, 11 de març del 2010

TRIOMF DEL CADET "B"
DAVANT LA UE FIGUERES (3-1)








RCDE Cadet “B”: 3 - UE Figueres: 1

Victoria del RCD Espanyol Cadet “B” davant la UE Figueres en partit disputat dissabte en la tarda – vespre a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

EL conjunt de Dani Poyatos va dominar més el joc i va disposar algunes ocasions que no va materialitzar fins que al minut divuit del primer temps, una jugada de Rafa Espinosa per l’esquerra acaba amb una centrada que Marc Gelmà aconsegueix en segona instància rematar al fons de la porteria empordanesa.

Però l’equip de la UE Figueres va donar la sorpresa empatant l’encontre en la recta final del primer temps després que el meta espanyolista no pogués allunyar amb el seu refús l’esfèrica i li caigués a un davanter al segon pal totalment lliure de marca i a boca de gol, anotés l’empat.

En el segon temps, una bona jugada en el minut dotze en la que una passada de Rafa Espinosa a Javi Salinas que amb una bona definició torna a col•locar a l’Espanyol per davant.

El tercer i definitiu gol espanyolista va arribar com a fruït d’una molt bona i trenada jugada d’atac en la que al primer toc Salinas habilita a Rafa Espinosa i la centrada d’aquest des de l’esquerra acaba amb el remat de Marc Gelmà que estableix el definitiu 3-1.

Els espanyolistes haguessin pogut fer el quart en una jugada en la que a la mitja sortida del porter visitant, Robert envia una vaselina preciosa que acaba estavellant-se al travesser de la porteria del Figueres. També l’equip visitant va gaudir en les darrers moments del partit d’una molt bona ocasió en la que el meta espanyolista va salvar el gol amb una gran intervenció.

Dir per últim que tot continua igual a la classificació ja que el conjunt del Lleida, líder del grup segon de Preferent Cadet, també va aconseguir guanyar el seu respectiu encontre.

En el conjunt de la UE Figueres, va disputar l’encontre amb el dorsal 11, el que fins fa molt poc era jugador del futbol base del RCD Espanyol (Cadet A), Eric Jacobs, que després de set temporades al club ha passat a les files del conjunt empordanès.
El partit es va disputar en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb il•luminació artificial en bona part d’ell, i amb temperatura força baixa i ambient molt fred a conseqüència del gèlid vent existent.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M