dimarts, 9 de març del 2010

L'INFANTIL "B", DIRECTE
CAP EL TÍTOL DE LLIGA (3-1)








RCD Espanyol Infantil “B”: 3 – UE Vilassar de Mar: 1

Resultat curt

El RCD Espanyol Infantil “B” va vèncer a la UE Vilassar de Mar per 3-1 en partit disputat a Sadrià dissabte passat. El conjunt de Dani Fernández va fer bona la victòria de la setmana passada a Sabadell davant el Mercantil (fins les hores igualats a punts al capdavant de la classificació) i va aprofitar la derrota del conjunt sabadellenc a Manlleu (2-1) i l’empat del Sant Andreu a Premià (2-2) per obrir forat sembla ja de manera definitiva a l’hora de fer-se amb el títol de lliga d’aquest grup segon de la categoria Preferent Infantil.

Però no va ser gens fàcil el triomf davant el Vilassar ja que l’equip espanyolista va donar serioses mostres d’incapacitat per resoldre cara a porta les nombroses ocasions que va disposar per aconseguir un resultat molt més clar i un triomf més ràpid. Però l’olfacte golejador també va anar bastant disminuït i així l’emoció pel resultat es va mantenir fins els darrers sis minuts del partit quan l’Espanyol va fer el tercer.

I això que l’encontre se li posar de cara al conjunt espanyolista quan als nou minuts de j oc, Carles Valls escorat a la dreta, de potent xut a mitja alçada al pal contrari batia al porter visitant.

L’Espanyol va pogué marcar en aquest primer temps el segon, en varies accions: Un xut fregant el pal que sortir fora, una acció en la que el meta visitant s’avança a Carles Valls que rebia en profunditat de Richard, o un servei de cantonada rematat per Alex de cap desviat, i la més clara, un u contra u de Richard amb el meta del Vilassar en que li guanya l’acció el porter vilasanenc, i el refús li cau tot sol a Carles Vall, que remata no molt fort ni col•locat i un defensor treu sota pals amb el meta ja batut.

El conjunt de Dani Fernández marcaria el segon gol en el minut 26 de joc, quan una pilota en profunditat a Roger Claret “Capi” es aprofitada pel jugador blanc-i-blau, definint amb una rematada creuada que supera al porter dels del Maresme.

Amb el marcador tan favorable, l’Espanyol va continuar buscant el tercer i va seguir disposant d’ocasions que no van fructificar: Una centrada per la dreta acaba sent rematada per Claret i el porter es llueix rebutjant i de nou li cau a Carles Valls l’esfèrica que xuta i colpeja en el dorsal 21 sota pals, quan enfilava la pilota el camí a l’interior de la porteria.

Tampoc Richard va estar massa encertat quan el seu remat surt desviat tot i que estava un pèl cobert i xutar forçat. El gol tampoc va tenir lloc en una indecisió entre porter i defensor en una sortida dolenta del meta, que per poc acaba el defensa introduint-se la bola dins, sortint fora a un metre del pal.

En el segon temps, molts canvis, i l’equip progressivament va anar baixant el nivell exhibit en el primer temps. Un xut de Carles Valls creuat va ser la jugada més perillosa fins que en el tretze del segon temps, el Vilassar de Mar va aconseguir reduir distàncies en el marcador (2-1) i posar la por al cos al públic present que havia vist com s’havien malbarat infinitat d’ocasions per deixar l’encontre més que sentenciat.

Polaco (que havia sortit al segon temps) tampoc va veure porta malgrat tenir ocasions molt clares. En la primera, rematant un centre de Valls amb el cap, blocant el porter. La segona, amb una preciosa internada de Pablo per la dreta, que arriba a la línia de fons, centra i Dawid “Polaco” remata al segon pal, rebutja el porter, la pilota colpeja al pal esquer de la porteria i li torna a caure a Polaco que torna a xutar encarant el porter, aquest cop rasa i creuada, sortint fora ajustada al pal contrari.

Altre rematada en una embolicada jugada es treta per un defensor sota pals. La poca fortuna dels espanyolistes va quedar més que palesa davant aquestes oportunitats, en un encontre en el que el joc va ser molt bo, inclòs brillant en algunes fases.
En les acaballes del partit, Pablo al segon pal, no perdona i afusella marcant el tercer gol i elevant a definitiu, el resultat de 3-1 que catapulta al Infantil B a sis punts més el gol-average per sobre el segon classificat, el Mercantil.

RCD Espanyol: Jonathan, Arnau, Alex, Ruben, Julio, Marc García, Carles Valls, Oscar Melendo, Richard, Claret, i Roger Verdaguer.
En el segon temps, Melero, Aaron, Alejandro, Pol Ferrer, Pablo i Dawid “Polaco”.

Gols: 1-0: Carles Valls, m. 8; 2-0: Claret, m. 26; 2-1: m.48; 3-1: Pablo, m. 64.
Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Jornada 21ena. del grup segon de Preferent Infantil.

2 comentaris:

jaume ha dit...

Hola. el porter Pol Agustí no va jugar doncs va anar convocat amb l´Infantil A i no podia jugar aquest partit doncs no passaven les hores.
att.

Josep Maria ha dit...

Disculpeu l'errada. Gràcies. Les distàncies en el camp de Sadrià et juguen males passades de lluny a l'hora de conèixer els porters que son precisament els que et cauen més lluny de veure.
Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M