dijous, 4 de març del 2010

L'ALEVI "B" IMPARABLE (7-0)







RCDE Aleví “B”: 7 – CD Blanes: 0

Golejada del conjunt Aleví “B” del RCD Espanyol davant el CD Blanes “A” en partit disputat dissabte passat a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Els espanyolistes van passar com una piconadora, per sobre del cinquè classificat a les hores, i mantenen els vuit punts més el gol-average de diferència respecte al segon classificat, la UE Sant Andreu, a falta de deu encontres per finalitzar el campionat.

Fode, protagonista amb un poker de gols
Sens dubta el davanter espanyolista va ser el protagonista (dins el gran nivell en que va estar tot l’equip) al materialitzar quatre dianes de les set que va encaixar el conjunt de la Costa Brava.

Ja en la primera jugada de perill dels blanc-i-blaus, Fode es va estrenar inaugurant el marcador al aprofitar un servei de còrner per l’esquerra a càrrec de Joel, en el que el meta del Blanes no va pogué blocar l’esfèrica destorbant-se amb un defensor i Fode en la boca de gol no va desaprofitar l’ocasió.

El segon va ser una penetració de Joel per l’esquerra, que es va internar fins la cuina i dins l’àrea petita, Fode, va marcar a plaer gràcies a la bona assistència del exterior espanyolista.

Sense solució de continuïtat, l’Espanyol sentenciaria el partit quan Joel treu altre servei de cantonada des de la dreta aquesta ocasió, i de nou el meta visitant no està gens afortunat, no atura la bola i tot i que des de dins intenta rebutjar un defensor la pilota ja ha traspassat la línia de gol.

Abans del quart, l’Espanyol va gaudir d’ocasions per ampliar l’avantatge com una internada de Fode que es va marxar de dos adversaris i la seva centrada de la mort en arribar a la línia de fons no es aprofitada per Dani que arriba un pèl tard incorporant-se de més enrera. També Joel ho va provar amb un xut creuat i en altre acció després de rebre una passada en profunditat del migcentre Pol.
En el darrer minut del primer període, Fode, amb una rematada creuada va establir el 4-0, resultat en que s’arribaria al final dels primers trenta minuts.

En el segon temps, i després de les substitucions de rigor, més del mateix: Un Espanyol abassegador i un Blanes que es defenia com bonament podia. Arnau que havia sortit en el segon temps va tenir en les seves botes el cinquè a poc de la represa, però la seva jugada individual va acabar amb una rematada un pèl massa creuada.

Joel va ser derribat dins l’àrea de càstig, quan passàvem l’equador del segon temps. El penal clar no oferia cap tipus de discussió i el va llençar Dani errant en el llançament, rebutjant el meta del Blanes, i després d’un segon intent frustrat, la pilota centrada al segon pal li torna a caure a Dani, que ara sí, no perdona i acaba marcant el gol.

Ismael, en un llançament d’un servei de falta directa des de la frontal que va anar a l’escaire, establir el 6-0 faltant sis minuts per la fi del partit. Encara vàrem poder gaudir d’una excel•lent jugada en la que Josep va deixar assegut a un rival després d’un gran detall tècnic, va mirar i veient Fode desmarcat li enviar una franca pilota al davanter espanyolista que en aquesta ocasió no va encertar transformar.

Però encara tindria temps en l’afegit Fode per rectificar l’errada anterior i anotar en el darrer instant, arrancant en un ràpid contracop des de mig camp, i amb molta força i velocitat plantant-se davant el meta deixant enrera el darrer defensor i de xut fort i alt signar el 7-0 definitiu.



RCD Espanyol: Alex Vega, Jairo, Marc Balmes, Marc Llinares, Marc Barnils, Pol, Dani Reina, Dani Martín, Fode, Josep, i Joel.
Substitucions; Ismael, Arnau, i Guillem per Pol, Fode i Josep, m. 31. Albert per Balmes. Adrià per Alex, i Pol per Josep, m. 48.

Gols: 1-0: Fode, m. 7; 2-0: Fode, m. 12; 3-0: Joel, m. 18; 4-0: Fode, m. 29; 5-0: Dani, m. 38; 6-0: Ismael, m. 54; 7-0: Fode, m. 57.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. 20ena Jornada del grup segon de Preferent Aleví.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M