dijous, 4 de març del 2010

L'INFANTIL "A" GUANYA AL VILASSAR (3-0)




RCDE Infantil “A”: 3 – UE Vilassar de Mar: 0

De menys a més
El RCD Espanyol va vèncer per 3-0 a la UE Vilassar de Mar en partit disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià corresponent a la Divisió d’Honor Infantil.

El conjunt espanyolista va realitzar un primer temps molt dolent en el que tan sols podem citar, el primer gol obra de Mula que en les acaballes dels primers trenta-cinc minuts de joc va pujar al marcador i va canviar sensiblement la decoració del partit.

Els de Magrinyà els hi va costar molt de ficar-se en el partit. El Vilassar no només va defensar-se amb suficiència si no que a sobre va dominar durant moltes fases del primer temps el joc, davant un Espanyol totalment desconegut que en prou feines podia passar de mig camp i naturalment sense crear ocasions de gol, ja que tan sols vàrem comptabilitzar un xut creuat de Marc Roca fregant el pal moments abans del gol. Per part visitant un parell d’ocasions en les que els del Maresme podien haver donat l’ensurt.

A falta d’un parell de minuts per marxar-se als vestidors, Mula va aprofitar un regal de la defensa vilasanenca, i tot sol encarant elporter marca introduint la pilota per la seva dreta.

En el segon període, canvis; surten Torito, Moha i Fernando. Sigui pel bon encontre dels dos jugadors mencionats, sigui per que al Vilassar li va fer molt mal aquest gol en un partit en que cap dels dos contendents va fer mèrits per anar davant en el marcador, la qüestió és que l’Espanyol del segon període va ser un altre. Amb molta més fluïdesa en el joc, amb més profunditat per bandes, i amb una marxa més en quant a velocitat, no va costar gaire sentenciar el matx.

Si be la primera ocasió del segon temps va ser pels del Maresme amb el llançament d’un servei de falta per sobre el travesser, va ser l’Espanyol qui va donar el segon cop, ja letal, amb una centrada de Lauren des de la dreta que el meta visitant va errar clarament en el refús, i Mulà molt oportú en la boca de gol, va marcar afusellant al meta del Vilassar.

Amb aquest segon gol, l’Espanyol va jugar amb molta més confiança i amb més espais al tenir que obrir-se el conjunt visitant. En un ràpid contracop, Mula va estavellar l’esfèrica al travesser privant-li del hat-trick. En altre ocasió, Mula centra i Moha remata a boca de canó als peus del porter que salva el tercer.

El tercer va arribar quan una internada d’Albert arriba fins línia de fons desprès de retallar en un pam de terreny al darrer defensor i la seva centrada es rematada a la mitja volta per Moha.

L’Espanyol encara va tenir oportunitats per ampliar un marcador que no feia pensar que acabaríem veient tant elevat tenint en compta com s’havia desenvolupat el primer període. Una centrada de Samper, i Mula no pot rematar per molt poc en el segon pal, i en els darrers minuts, un potent xut de Torito a trencar que rebota sortosament pel Vilassar en un defensor alterant la trajectòria. La darrera acció de perill, va ser pel conjunt visitant amb una centrada al segon pal que no va arribar cap davanter al remat.

RCD Espanyol: David Pedro, Solanelles, Agustín, Samper, Lluis, Patrick, Mula, Albert, Lauren, Alfredo, i Marc Roca.
En el segon temps: Torito, Moha, Fernando, Esteban, Juba, Genís i Jonathan (p.s).

Gols: 1-0: Mula; 2-0: Mula; 3-0: Moha.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Horari inusual per aquest encontre de la Divisió d’Honor Infantil, ja que en comptes de les 16:00 hores (horari habitual) es va disputar a les 18:00 i amb il·luminació artificial. Ambient fresc, força humitat, i cel molt ennuvolat tota la tarda.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M