dissabte, 6 de març del 2010

TRIOMF DEL JUVENIL "A"
2-0, DAVANT L'HOSPITALET








RCDE Juvenil “A”: 2 – CE L’Hospitalet: 0

Continuen a dalt de tot
En un partit discret, el RCD Espanyol Juvenil “A”, s’ha imposat al CE L’Hospitalet en encontre corresponent a la jornada 25ena de la Divisió d’ Honor Juvenil disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.

Li ha costat al conjunt espanyolista un quart d’hora encarrilar l’encontre després d’uns compassos inicials en els que ha dominat sense profunditat i en els que tan sols cal destacar una centrada des de la dreta a la que ni Alex ni Chuli han arribat.

En una bona jugada de tiralínies per la dreta, acaba amb una centrada de Tello que Alex remata en la boca de gol, superant l’entramat defensiu del conjunt riberenc.

Després del gol espanyolista, l’Espanyol crearà perill en una centrada-xut d’Albert Blázquez que acaba fent impacte a l’exterior de la creueta de la porteria riberenca. A partir d’aquest moment, l’encontre entra en una fase més ensopida en la que l’Hospitalet disposarà de dues accions de perill: Una penetració per l’esquerra amb passada de la mort enrera a la frontal que ha acabat amb una rematada per sobre el travesser a còrner després de rebotar en un defensor i un contracop producte d’una greu errada defensiva en la que finalment Mozo (llençant-se als peus del davanter evitant la rematada) i Vega (acabant de rebutjar el perill) rectifiquen l’error inicial.

L’ocasió més clara al marge del gol del conjunt de Ramon Guerrero ha estat una centrada de Chuli per la dreta que ha rematat de primera Álvaro Vega incorporat a l’atac en la jugada, rebutjant el porter Sergi i el refús li cau a Alex que xuta ras però poc col·locat, traient un defensor sota pals.

En el segon temps cal citar una bona jugada amb passada en profunditat però Chuli no ha anat prou ràpid i el darrer defensor se li ha avançat. Blanchart ha substituït a Vega (que ja tenia una cartolina groga).

El segon i definitiu gol espanyolista fruit d’una bona acció d’Albert Blázquez que ha centrat i de primera Cristian Tello ha batut al meta riberenc amb una bonica acció.
L’Espanyol ja tenia resol l’encontre i ha disputat els minuts de millor qualitat futbolística un cop el CE L’Hospitalet ha hagut d’avançar línies.

Llavors l’Espanyol ha gaudit de clares ocasions al contracop, arribant amb força perill a les immediacions del àrea visitant. Una centrada de Darder, ha estat rematada per Alex de cap, blocant el meta riberenc. En altre acció similar, un llançament penjat d’Albert Blázquez des de banda dreta, acaba sent rematat de cap per Albert Mozo impossant-se en el salt, però desviat.

Meca evita el tercer, creuant-se oportunament davant Chuli en el darrer instant quan es quedava totalment sol. Cristian Tello (que quan ha intervingut en el joc, ha deixat mostres de la seva classe) s’ha marxat per velocitat per banda i la seva centrada al segon pal ha estat treta in extremis per un defensor. En altre acció de l’exterior dret espanyolista ha estat Peque qui ha salvat anticipant-se a una possible rematada en un centre enverinat.

També Víctor Álvarez (jugant per davant del lateral Ángel), ho ha provat amb una rematada que en dos temps ha aturat el meta de l’Hospitalet. Chuli no ha estat
encertat cara a gol, en un partit en el que no ha tingut el dia, i li ha rebutjat el porter la seva rematada.

Els darrers minuts han estat més avorrits, amb un Hospitalet que ha intentat fer el que no ha sabut o pogut durant gairebé la totalitat del partit; atacar la porteria ben defensada per Edgar Badía, que amb bons reflexes ha salvat el gol en una rematada a boca de canó de Kike. En altre acció perillosa, (un llançament de falta des de la banda dreta de l’atac visitant) ha rebutjat amb la punta dels dits a còrner.

La darrera ocasió molt clara dels espanyolistas ha estat en contracop, quan una jugada individual de Dani Nieto (que havia sortit avançat el segon temps), deixa asseguts a dos defensors per velocitat, i quan s’interna en l’àrea encarant Sergi, li xuta al ninot, no culminant una molt bona jugada.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Albert Blázquez, Ángel, Vega, Mozó, Juli, Tello, Darder, Chuli, Víctor Álvarez i Alex.
Substitucions; Blanchart per Vega, m. 53; Nieto per Alex i Willy per Tello, m. 72; Pau per Chuli, m. 80.

CE L’Hospitalet: Sergi, Peque, Mousa, Meca, Josep, Pol, Lardín, Carlos, José, Kike i Pol Solé.
Substitucions: Oriol per Pol, m. 46; Nacho per Pol Solé, m. 60; Marcos per Lardín, m. 67; Casals per Meca, m. 67.

Àrbitre: Jordi Molina Fernández, comitè territorial català, delegació de Sabadell. Ha mostrat targetes grogues als espanyolistes Vega, m.44 i Juli, m.89, i als visitants Mousa, m.75 i Peque, m.90. Ha expulsat l'entrenador del CE L'Hospitalet, Manuel Ruano.

Gols: 1-0: Alex, m. 16; 2-0: Tello, m. 58.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Bona temperatura fins que ha minvat la intensitat solar. En les files de l’Hospitalet, Edgar Lardín, fill del gran jugador espanyolista Jordi Lardín. En l’equip espanyolista ha participat en el triomf, el jugador congolès, Willy Yemba, protagonista d’aquell episodi amb impugnació parcialment desestimada del Real Zaragoza en la primera jornada de lliga.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Maria tú que estas en el día a día de la actualidad de nuestro fútbol base, ¿Qué hay de cierto en los rumores sobre el traspaso del buen jugador de Arta Sergi Darder al Madris?.- keyplus

Josep Maria ha dit...

Rumores, pero no sé hasta que punto hay algo de cierto. De todas formas está jugando de titular ya en el Juvenil A como mediocentro(a caballo de ambos equipos) y es uno de los jugadores del juvenil B , con más proyección.
Veremos, si se consuma o no y en qué condiciones, aunque viendo siempre como acaban estos temas en este club...
Saludos Keyplus.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M