dilluns, 25 d’abril del 2011

BON TORNEIG DEL CADET "A" AL MIC
MALGRAT NO ALÇAR-SE AMB EL TÍTOL

RCD Espanyol Cadet “A”: 0 – FC Barcelona: 0


Els penals priven a l’Espanyol del títol. 

Grata sorpresa en quant a joc i imatge la que va oferir l’Espanyol Cadet “A” en la final del MIC, malgrat no obtenir el premi final,  davant un Barcelona que s’havia mostrat tota la temporada força superior als espanyolistes i la resta d’equips i que en l’enfrontament particular de la Divisió d’Honor Cadet s’havia saldat amb dues derrotes blanc-i-blaves per idèntics guarismes (0-3).

En aquesta ocasió i sota el format de vint-i-cinc minuts per part, l’Espanyol va sortir molt més convençut de les seves possibilitats i va plantar cara al temible conjunt culer (un dels més bons conjunts del planter barcelonista, per no dir el millor) i va inclòs dominar amples fases del joc podent-se considerar superior als blaugranes en el primer temps si bé, en el segon el rival va refer-se de la sorpresa i va gaudir de més ocasions.

Els barcelonistes podien esgrimir les baixes importants de Toral, de Grimaldo (amb el juvenil), però es que la situació en quant a nombre de jugadors del cadet espanyolista ha sigut al llarg d’aquesta segona volta tot un drama amb els jugadors justos per fer un onze i un parell o tres més en molts encontres per les considerables baixes entre lesionats i jugadors que han ascendit al Juvenil “B” o inclòs al Juvenil “A”.

Un primer temps en el que els espanyolistes van estar a punt de donar l’ensurt a la cobertura culer. Canti, robant una esfèrica a la defensa barcelonista  va obligar a emprar-se a fons amb un xut potent al meta Pol Ballesté.  En altre acció de Canti, entrant per la dreta cedeix a la frontal a Salinas qui xuta però un defensor blaugrana tapona el llançament del davanter espanyolista.  Per part blaugrana tan sols un remat de Goodswill de primera, però fora i un xut de Maxi Rodón que surt fora després d’una jugada individual.

En el segon període, el Barcelona va dominar més i va gaudir de varies ocasions com una falta centrada per Maxi Rodón que remata Goodswill de cap fora després d’una errada de la cobertura perica (una de les poques, ja que va ratllar a gran alçada) i una centrada de Rodón acaba amb un gran remat de cap de Sandro Ramírez a la dreta de Joel (6’ del segon temps). Al Barcelona se li va anul•lar un gol justament per fora de joc de Sandro Ramírez (m. 41).

Amb el pas dels minuts cada cop semblava més clar que els penals decidirien la sort del torneig, i des del punt de penal, l’Espanyol va  a tenir la fortuna d’esquenes un cop més. Maxi, va llençar el segon penal al travesser, i tot i que tant Iago com Albert van ajustar els seus llançaments fregant el pal dret  a punt de ser aturats pel meta barcelonista, el conjunt culer no va errar cap dels seus cinc llançaments, fent-se amb el títol.    


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Joel Garzón; Joel García, Sergi Coll, Iago, Lucas del Campo; Maxi Rosales, Albert, Torito, Robert; Canti i Salinas.
També van jugar: Gerard (m.41), Ivan Bustos (m.43), i Nico (m. 44).

FC Barcelona: Pol Ballesté; Hector, Carlos Blanco, Goodswill, Quintillà; Sergi Samper, Otero, Simón; Ivan Romano, Maxi Rodón, i Sandro Ramírez.
També van jugar: Ondoa (m.26), Iu Ranera (m.37), Mamadou (m.41), i Sanabria (m.45).

Àrbitre: David García Rosell, de la delegació de Girona. Cartolina groga per Lucas del Campo, m. 29, i Torito, m. 40.

Incidències: Final de la categoria de cadets del Mediterranian International Cup, disputada en el Mpal. de Palamós. El Barcelona es va fer finalment amb el títol en vèncer als penals per 5-3. Van llençar per part culer: Simón, Sanabria, Googdswill, Sandro Ramírez i Samper. Per part espanyolista Salinas, Maxi, Iago i Albert, errant l’argentí Maxi que acabà el seu llançament escopit pel travesser. 
A les files del FC Barcelona, Pol Ballestè i Iu Ranera, jugadors amb passat en el futbol base espanyolista
.   






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M