dimecres, 27 d’abril del 2011

PERICOS NUMANTINOS, S'ALCEN
AMB EL TRIOMF A LA 7ena. EDICIÓ DEL PERICONCURS



Ahir vespre va tenir lloc a la seu social de la GPE Manigua al carrer Rosselló de Barcelona, la fase final de la setena edició del Periconcurs. S’han disputat les semifinals i la gran final. Amb una sala plena de gom a gom, la nit ha acabat amb el triomf de l’equip format per Pericos Numantinos (Fco. Javier Escribano i Marcos Jiménez).

Però anem a pams. En primer lloc, ha tingut lloc una mini presentació del llibre de Jordi Puyaltó i José Antonio Pastor “Ricardo Saprisa: Una vida de leyenda”, editat per 23 Perico per Sergio Fidalgo i Anna Maria Fusté, també presents a l’acte. L’autor costa-ricenc ha desglossat els aspectes més importants de la personalitat del mític esportista, així com anècdotes viscudes amb Saprissa i altres consideracions del personatge com la no menys important, del seu nomenament en 1932 com a President Honorari del RCD Espanyol.

A aquesta fase final del Periconcurs, han assistit en representació del RCD Espanyol el conseller de relacions institucionals, Antoni Fernández Teixidó, així com el responsable de les penyes Jaume Martínez. De la Fundació Privada del RCDE els senyors Javier Saenz, Director General, i Jordi Munté. De l’Agrupació de Veterans del RCDE, l’ex jugador i actual President, Rafa Marañón que posteriorment ens ha explicat un munt d’anècdotes als darrers en marxar, de la seva trajectòria com a jugador i hem recordat aquells moments dolços d’aquells anys del segon lustre de la dècada dels setanta i començament dels vuitanta. També la FCPE ha estat al complert amb el seu president Alberto Ariza al capdavant, la vicepresidenta Araceli Pérez, Salvador Fosas... El conseller Fernández Teixidó ha fet lliurament d’un placa al President de la GPE Manigua, Dani Bosch, per la tasca que porta a terme la penya en favor de la divulgació de la història del RCD Espanyol.

Cal agrair també que bastants dels concursants que havent quedat eliminats hagin estat presents, del públic perico que ha assistit a l’acte per animar a uns o altres o senzillament per passar una bona estona gaudint d’un acte de divulgació de la història i el sentiment espanyolista. I naturalment als patrocinadors: 23 PERICO, FCPE, RCDE SAD, AGRUPACIÓ DE VETERANS DEL RCDE, FUNDACIÓ PRIVADA DEL RCDE I CONSERVAS DANI.

De la competició pròpiament dita, s’han disputat les semifinals i cal dir que la primera ha estat bastant desigualada pel que a priori feia pensar. Pericos Numantinos han sumat 95 punts per 40 Pericos Fidels (Xavier Pujol i Francesc Xavier Ruiz).

A la segona semifinal, s’ha produït la gran sorpresa: L’Escollera, amb Carles Ramon i Carles Espada es veien fora de la final en perdre per un ajustat 60-65 amb Sempre Femení (Adolfo Eguilar i Ramon Rius). La darrera pregunta del partit ha estat fonamental al ser encertada per Sempre Femení i donar el tomb a la puntuació final. Queia el campió dels darrers anys, i des d’ací la meva felicitació ja que no només s’ha de ser un senyor quan es guanya sinó també quan es perd. Per que no deixa de ser un concurs i l’Escollera ha demostrat fair play i les circumstàncies del joc han fet que altre equip hagi arribat a la final en detriment seu.

La final s’ha inclinat des d’un bon moment per Pericos Numantinos qui han obtingut un triomf aclaparador guanyant per 120-40 davant Sempre Femení que ja el fet de ser a la final era tot un premi per a ells.
Pels guanyadors, una nit d’hotel per a dos persones en un de 73 hotels NH Hesperia que escullin, una samarreta signada pels jugadors de la primera equipació, lot de llibres de 23 perico, un passi per veure l’Espanyol – Athletic Club en zona tribuna Corporate, i la copa de campions.

Pels finalistes, una samarreta de la segona equipació signada pels jugadors, el lot de llibres de 23 perico, les entrades per veure dilluns l’encontre en zona Corporate, i el trofeu acreditatiu del sots-campions.

Enguany no hi hagut encontre pel tercer i quart lloc, motiu pel qual tan l’Escollera i Pericos Fidels han quedat igualats com a semifinalistes, enduent-se el trofeu acreditatiu, i el lot de llibres. Tots els participants han tingut un lot de Conserves Dani i un record en forma de present que recorda la participació en aquesta setena edició que posa el punt final acomiadant-se fins una propera edició. A tots, en nom de la Comissió Organitzadora del Periconcurs i del Consell Directiu de la GPE Manigua, moltes gràcies! Visca l’Espanyol!.


























Fotos: GPE Manigua, Sentiment Perico.

 
PARTITS 26 D'ABRIL
SEMIFINALS
40PERICOS FIDELSPERICOS NUMANTINOS95
60L'ESCOLLERASEMPRE FEMENÍ65
....
..
FINAL
.
40SEMPRE FEMENÍ
PERICOS NUMANTINOS
120
















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M