dimarts, 22 de novembre del 2011

L'ALEVÍ "B" VA REACCIONAR TARD (4-5)













RCD Espanyol Aleví “B”: 4 – EC Granollers “A”: 5

El RCD Espanyol Aleví “B” va perdre dissabte el seu segon encontre (primer a Sadrià on només havia cedit un empat davant el Cornellà A) en el que portem de campionat. Anteriorment havia caigut davant l’equip de segon any dels barcelonistes, però lluny de Sadrià. En mig de la pluja l’Espanyol va naufragar des d’un bon principi i només en els darrers instants quan ja pràcticament no quedava temps, es va produir un intent de remuntada que no va pogué tenir continuïtat amb la xiulada final del col·legiat un cop exhaurit el temps.

El Granollers es va posar per davant en el marcador des de pràcticament el començament del partit, avançant Juan Carlos als del Vallès Oriental. L’Espanyol va igualar l’encontre quan una pilota refusada per un defensor taronja, va ser engaltada per Arnau qui va deixar anar un tret potent que va superar al porter Albert. Però abans de finalitzar el primer quart, el Granollers va transformar una pena màxima, mitjançant Juan Carlos, colpejant l’esfèrica al pal dret i entrant dins.

En el segon quart, el Granollers va veure com la fortuna s’alineava amb el seu equip ja que Amadou va estavellar una rematada al travesser que a bon segur hagués pogut variar la dinàmica del partit en cas d’haver entrat. En pocs minuts el Granollers va marcar el tercer amb un contracop en jugada individual en el que Alejandro no va pogué fer-se amb l’esfèrica llençant-se als peus del davanter que es va marxar sol i la pilota refusada li va caure de nou a Alex Castillo, qui tot sol va marcar a plaer i a porta buida.    

L’Espanyol ho va seguir intentant i va tornar a estavellar altre cop una rematada als pals de la porteria vallesana. Concretament va ser Kilian qui va estar més a prop del gol, recollint posteriorment el refús de la fusta Sergi qui rematà creuat fora. L’ocasió més clara va ser per Marco Villa qui tot sol dins l’àrea va rematar molt per sobre el travesser quan ho tenia tot a favor. Finalment, minuts abans del descans, Julen Álvarez va reduir distàncies amb un gol de molt bella factura amb un xut bombejat que va acabar allotjant-se a l’escaire de la porteria defensada per Pablo José.

En el tercer quart, l’Espanyol que va tenir bones oportunitats amb els xuts d’Adri i de Dani (el primer buscant l’escaire, fora, i el segon un pèl massa creuat), va veure com el Granollers tornava a superar la cobertura perica amb un quart gol aquest cop per Sergi Sostres. L’equip perico no ho havia estat fent gens malament tot i que el Granollers mostrava major encert cara a porta.

El meta espanyolista Ángel va salvar del cinquè gol en una rematada creuada que va pogué rebutjar a còrner amb una bona estirada. Dani, per la seva part, va obligar a lluir-se al meta vallesà amb un xut que va rebutjar no podent aprofitar el refús Marco Villa davant un defensor que va tapar bé la rematada del espanyolista.

La fortuna no va estar del cantó dels blanc-i-blaus, doncs en el començament del darrer quart, Dani quan ho tenia tot a favor per afusellar al porter visitant va relliscar – el camp començava a estar ben xop després de l’aigua caiguda sobre tot en el primer quart i part del segon en més quantitat -. I poc després, el Granollers aprofita per fer el cinquè que per a més inri, se’l marca en pròpia porta el dorsal 2 espanyolista Sergi Benitez.

Aquest gol enfonsava les esperances dels espanyolistes d’una remuntada i deixava molt tocat a l’Espanyol que a punt va estar d’encaixar el sisè després d’una bona ocasió del 9 del Granollers Alex Castillo qui va intentar superar a Alejandro amb un xut creuat que el meta espanyolista amb una bona intervenció va pogué rebutjar. En aquell moment el tècnic espanyolista va efectuar un múltiple canvi de quatre dels set jugadors. El Granollers va tornar a tenir altre ocasió de gol a càrrec d’Alex Castillo, però altre cop no va pogué superar a Alejandro.

Quan el temps ja s’exhauria, als 58’ (els partits en categoria aleví es juguen amb quatre temps de 15 minuts cadascun), l’Espanyol va reduir distàncies en un servei de falta un pèl més oberta que un còrner, des de la dreta de l’atac espanyolista llençada per Adri qui la va executar magistralment colpejant al pal dret i entrant dins.

Un minut després, Adri va llençar un servei de cantonada des de l’esquerra de l’atac perico i Joan Refusta va marcar el 4-5 que seria ja definitiu, doncs el temps inexorable se li va llençar a sobre dels espanyolistes que van reaccionar massa tard.         



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol:
1er. Quart: Ángel, Joan, Soto, Dani, Arnau, Máxim i Adri.
2n. Quart:  Alejandro, Sergi, Amadou, Marco Villa, Julen Álvarez, Joel i Kilian  
3r. Quart: Ángel, Joan, Marco Villa, Amadou, Soto, Dani, i Adri.
Darrer Quart: Alejandro, Sergi, Joan, Julen Álvarez, Marco Villa, Arnau i Maxim.
Substitucions darrer quart: Entra: Amadou, Soto, Dani i Adri.  

EC Granollers:
1er. Quart: Albert Pérez, Sergi Sostres, David Domínguez, Alejandro Muñoz, Sergio Moreno, Raul Algar, i Juan Carlos.
2n. Quart i 4rt. Quart: Pablo José, Sergi Sostres, David Domínguez, Gerard Sabatés, Alejandro Muñoz, Alex Castilo i Marcelo Carreón.  
3r. Quart: Albert Pérez, Sergi Sostres, David Domínguez, Sergio Moreno, Raul Algar, Marcelo Carreón, Juan Carlos.

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla.

Gols: 0-1: Juan Carlos, m. 5; 1-1: Arnau, m 10; 1-2: Juan Carlos (pen.), m. 12; 1-3: Alex Castillo, m.21; 2-3: Julen Álvarez, m. 26; 2-4: Sergi Sostres, m. 38; 2-5: Sergi (pròpia porta), m. 52; 3-5: Adri, m. 58; 4-5: Joan, m. 59.

Incidències: Encontre corresponent a la novena jornada de lliga del grup segon de Primera Divisió Aleví, disputat en la Ciutat Esportiva de Sadrià la tarda de dissabte sota la pluja en el primer temps del partit, remitent posteriorment.     


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
2498015814
2
C.F. DAMM
2197024721
3
U.E. VILASSAR DE MAR
2096212819
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
1996123821
5
U.D. CORNELLÀ
1795223919
6
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
1685123222
7
E.C. GRANOLLERS
1384134026
8
U.E. MOLLET C.F.
1394142426
9
C.D. SANT GABRIEL
1394142839
10
U.E. SANT ANDREU
1294052831
11
U. F. B. JÀBAC I TERRASSA "B"
1193241927
12
C.E. L'HOSPITALET "B"
1093152127
13
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
692071241
14
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
591262028
15
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
491171739
16
U.D. At. GRAMENET MILAN
190182172



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M