dijous, 24 de novembre del 2011

TERRATRÈMOL AL FUTBOL BASE





Foto Superior: Antonio Morales, responsable màxim del futbol base.
Fotos inferiors: A l'esquerra, Dani Fernández. A la dreta, Miguel Ángel Samprón.




Remors sobre el cese de Miguel Ángel Samprón com a tècnic del Infantil “A”. El Club de moment no ha confirmat ni desmentit aquesta noticia a nivell oficial, tot i que en diversos mitjans de comunicació (diari AS) ja s’apunta que Samprón no continuarà en l’infantil . Sorprenen aquests moviments ja que la campanya que està portant a terme l’entrenador del Infantil “A” es autènticament exquisida. I més si es te en compta que es perfila com a substitut per entrenar al conjunt infantil “A” Dani Fernández, entrenador del Cadet “A” espanyolista, després que aquest estiu ascendís precisament aquestes dues categories fins al Cadet “A”.

El substitut de Dani Fernández al front del Cadet “A” seria José Antonio García Escribano.
El FC Martinenc si confirma la noticia a través de la seva pàgina web que el fins ara seu tècnic José Antonio García Escribano abandona l’entitat per passar al futbol base espanyolista.

“El tècnic José Antonio García Escribano ha deixat de ser aquest matí l’entrenador del FC Martinenc, ja que passa a incorporar-se al futbol base de l’Espanyol. El secretari tècnic, Manolo Murciano, i el fins ara segon entrenador, Cristian Aísa, passen a dirigir temporalment l’equip.

El club i Escribano han arribat aquest matí a un acord per la rescissió del contracte i d’aquesta manera l’entrenador té via lliure per passar a formar part de l’estructura del cos tècnic de l’Espanyol, al futbol base”




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M