dijous, 29 de desembre del 2011

4rta. RECOLLIDA DE JOGUINES
DE LA P.B.B. DE MONTCADA I REIXAC





HA MORT A L'EDAT DE 77 ANYS, SALVADOR OLIVERAS PERELLÓ, METGE I CAP DELS SERVEIS MÈDICS DEL RCD ESPANYOL DURANT TRENTA ANYS.














(Parròquia de Can Sant Joan, Montcada i Reixac: Josep Maria)

Un any més (i van ja quatre), la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac ha finalitzat la campanya de recollida de joguines pels nens necessitats en un acte que ha tingut lloc aquest vespre
a la Parròquia de Sant Joan Baptista al barri montcadenc de Can Sant Joan. A aquesta campanya tal com bé sent habitual, si suma la Penya Pericos de Montmeló, presents amb una representació d’aquesta ambaixada vallesana encapçalada pel seu President, Jaime Pérez.

La PBB de Montcada ha estat encapçalada pel seu Vicepresident primer, Jaume Batlle, i l’acte ha estat conduït pel secretari de la penya, Pedro Manzano. Les joguines han estat recollides en diversos punts de Montcada i Reixac i a la Penya Pericos de Montmeló. Els establiments montcadencs col·laboradors han sigut Ferreteria Industrial Montcada, Bar Punto de Encuentro, Calçats Maria Teresa, i Bar Grill C58.

Com agraïment, la PBB de Montcada ha fet lliurament d’una distinció als col·laboradors esmentats i als Pericos de Montmeló. Enguany s’han superat totes les expectatives i la quantitat de joguines ha estat força major que les dels darrers anys. La senyora María, de
la parròquia de Can Sant Joan, farà posteriorment el lliurament a Cáritas, per que aquesta institució doni la necessària i adequada sortida de les joguines als nens que més ho necessitin en aquestes dades tant assenyalades.


A l’acte hi ha assistit el mitja de comunicació montcadenc “La Veu” per fer-se ressò de l’esdeveniment. Del nostre club, ningú, ja que en el seu dia van qualificar l’acte “d’irrellevant”.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M