dimecres, 28 de desembre del 2011

ELIMINATS EN LA 1a. FASE. UN PENAL
ERRAT PODIA HAVER CANVIAT EL GUIÓ DEL PARTIT (0-2)

RCD Espanyol Infantil "B":0 -Villarreal C.F: 2


El penal errat, clau...


L’Espanyol ha tingut dues ocasions molt clares primer per posar-se per davant i la segona per empatar. Una jugada molt maca d’atac ha acabat amb una centrada des de l’esquerra per Fode que amb tot a favor ha rematat estavellant l’esfèrica a la cama del porter. Era el minut tres de joc. Poc afortunat ha estat en aquest torneig el golejador espanyolista que ha tingut la sort adversa en els tres encontres disputats.

La rèplica del conjunt groc, ha acabat amb un servei de cantonada executat des de la dreta i rematat per Yassine de cap al fons de la porteria espanyolista. Per primer cop en el torneig, l’Espanyol es veia per sota en el marcador.

Però un minut després del gol del Villarreal ha arribat la jugada clau del partit: Usman des de molt lluny envia un obús que s’estavella al travesser. El refús de la fusta li cau a Guillem qui en lluita amb el meta rival, acaba sent derribat en falta. El col•legiat no ho dubta i assenyala la pena màxima que és encarregat de llençar-la Usman. El seu potent xut el toca el meta lo suficient per que l’esfèrica acabi fent impacte al pal dret i no entri dins la porteria.

Albert evita la rematada que podia haver sigut letal taponant en l’intent del davanter Antonio. Instants després, un error de Usman que perd l’esfèrica, acaba amb una pilota en profunditat per Antonio que no pot afusellar a Alex Vega que salva el gol. Molt bona l’actuació un cop més dels dos porters espanyolistes, tant Adrià com Alex Vega.

En el minut nou de joc, el Villlarreal sentència amb un segon gol quan Oumar rebent en profunditat una passada de Diego deixa córrer l’esfèrica i dins l’àrea afusella al porter espanyolista que poc pot fer per evitar el segon gol.

En el segon temps, l’Espanyol amb una desavantatge de dos gols ha tingut que anar-se’n encara més a la desesperada a l’atac propiciant encara més els contracops perillosos dels grocs i pràcticament no ha tingut cap oportunitat clara de gol davant un Villarreal molt sòlid en defensa i que en atac en les botes d’Antonio ha tingut varies vegades del tercer gol (un gran xut aturat pel meta Adrià, una rematada rasa i creuada que s’ha marxat ajustada al pal dret o un mà a mà amb el meta Adrià després de rebre molt bé d’Eric, resolt favorablement al porter espanyolista.

Amb aquest marcador i tenint en compta que els classifiquen els dos primers de cada grup i els dos millors tercers, l’Espanyol diu adéu al torneig sense haver pogut superar la fase prèvia de grups, amb dos punts obtinguts.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Joel, Usman, Guillem i Fode.
En el segon temps: Adrià, Marc Llinares, Yohanes, Pol, i Josep.

Villarreal CF: Ignacio, Raúl, Diego, Yassine, Iván, Sergio i Antonio. També: Salvador, Oumar, Javier, Luis i Eric.

Àrbitre: Miguel Ángel Gutiérrez.

Incidències: Tercer encontre de la primera fase del Torneig Blue BBVA Internacional de F-7 disputat al camp Antonio Domínguez d’Arona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bueno, la verdad es que después de la victoria en el torneo nacional, irse en la primera fase no es un buen resultado, pero a pesar de ello, creo que a los niños no se les puede poner un pero, ya que lo han dejado todo el terreno de juego. Por otra parte, este torneo cada vez pierrde más su atractivo con los cambios de horario y demás cosas raras como bien a comentado anteriormente Josep Maria, francamente, encuentro un torneo mucho más interesante el MIC aunque no tenga toda la parafernalia de este.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M