dimecres, 28 de desembre del 2011

TORNEIG D'ARONA:
A L'ESPANYOL SE LI ESCAPA UN TRIOMF
QUE HA MERESCUT (1-1)

Foto d'arxiu.



Inter de Milà: 1 - RCD Espanyol Infantil “B”: 1

Per fi ha pogut debutar l’equip de David Fernández al XVI Torneig d’Arona després de la incidència d’ahir vespre amb l’apagada de la llum que va impossibilitar la disputa de l’encontre que l’havia d’enfrontar al Villarreal CF. Ho ha fet aquest matí a les 10:35hores davant els italians del Inter de Milà amb empat a un gol. L’equip espanyolista ha fet mèrits per fer-se amb el triomf però l’Inter de Milà ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut per empatar l’encontre. En les acaballes una pilota de Marc Llinares amb el meta ja batut s’ha estavellat al travesser.

L’Espanyol ha sortit molt fort i des d’un bon principi ha posat setge a la porteria d’un Inter molt físic i defensiu, poc brillant tècnicament fidel a l’estil italià de joc. Una bona centrada d’Usman ha estat a punt de ser rematada per Fode. Un xut de Dani Reina des de fora de l’àrea ha sortit llepant el travesser un pam per sobre. L’Espanyol ha deixat grans detalls tècnics però el quadre italià ha sigut qui ha tingut l’ocasió més clara en els primers vuit minuts de joc quan Pio Francesco s’ha girat en la frontal i ha tret un bon xut que Adrià molt oportú ha ficat lo just la mà per que l’esfèrica hagi acabat estavellant-se al travesser.

Al minut nou de joc, una gran jugada de banda a banda ha acabat amb una obertura un pèl llarga per Dani Reina qui s’ha fet amb l’esfèrica per la dreta de l’atac perico i guanyant línia de fons abans que sortís l’esfèrica, ha col•locat una centrada precisa per que Usman rematés a boca de canó amb el cap al fons de la porteria italiana.

Joel ens ha delectat amb una jugada personal en la que ha superat des de camp propi a quants rivals li sortien pel mig acabant amb un llançament ben dirigit que s’ha marxat per sobre. Com a cara negativa, algunes pilotes excessivament perilloses jugades en defensa davant la forta pressió de l’equip italià; en una d’elles Joel perd i el contracop és a punt de costar car quan Jeboah es marxa tot sol i en l’intent de driblar a Adrià s’avança massa l’esfèrica i li falta terreny de joc, sortint la bola per la línia de fons abans que pogués rematar.

En el segon temps, les forces comencen a minvar i David Fernández progressivament va introduint canvis a l’equip. L’Inter domina i intenta tancar a l’Espanyol al seu camp. Però malgrat el major domini, seria el conjunt blanc-i-blau qui tindria les millors ocasions: Un xut de Dani Reina que surt fora després d’una llarga passada d’Albert, una recuperació de Marc Llinares que cedeix a Usman qui xuta ras massa fluix, o una gran jugada de Josep que rodejat de contraris en mig de quatre interistes, acaba xutant interposant-se en el camí a gol de la pilota el cos d’un defensor al que li acaba fent impacte l’esfèrica.

Serà precisament en la jugada següent aprofitant la velocitat en una contra, quan el conjunt italià per mediació de Emmanuel Yeboah, establiria el resultat definitiu al finalitzar amb un xut creuat que no pot aturar per la seva dreta Adrià.

Amb tot, l’Espanyol tindria el gol del triomf en els darrers instants quan un llançament llunyà des de l’esquerra i amb molta intenció de Marc Llinares s’estavella al travesser de la porteria italiana, no podent ser aprofitada la posterior centrada de Guillem. Un xut de Joahanes se’n va fora. Era la darrera ocasió dels blanc-i-blaus, que no dels italians que encara tindrien amb un xut de Francesco que rebutja molt bé Adrià, la darrera oportunitat per desfer les taules en el resultat final.


Fitxa Tècnica:
Inter de Milà:
Giordano, Matteo, Federico, Emmanuel Yeboah, Teodros, Andrea i Pio Francesco. En el segon temps Tommaso i Roberto.

RCD Espanyol: Adrià; Dani Reina, Albert Alavedra, Joel; Usman, Pol; i Fode.
Substitucions: Guillem per Fode, m. 10; Josep per Pol, m. 13’; Marc Llinares per Joel, m. 17; Fode per Josep, m. 19; Johanes per Usman, m. 21.

Àrbitre: Miguel Ángel Gutiérrez.

Gols: 1-0: Usman, m. 9; 1-1: Yeboah, m.19.

Incidències:
Encontre corresponent al grup B del XVI Torneig d’Arona disputat al camp Antonio Domínguez. Debut de l’actual campió del Torneig Nacional de Futbol-7, l’Espanyol, després que ahir no pogués disputar el seu encontre per una avaria a la il•luminació del camp.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M