dimecres, 28 de desembre del 2011

UNA AVARIA A LA LLUM
NO DEIXA DEBUTAR A L'ESPANYOL A ARONA

Ahir dimarts s’ha iniciat a la població d’Arona a la illa de Tenerife, la XVI edició del Torneig Internacional BBVA Blue de Futbol-7 que organitza la Fundació El Larguero per a conjunts infantils de primer any. L’Espanyol tenia previst iniciar el torneig enfrontant-se al CF Villarreal en encontre que tenia previst començar al voltants de les 20:00 / 20:15 hores (aquests senyors cada dos o tres dies canvien els horaris dels encontres i inclòs l’ordre de disputa dels partits, cosa gens seriosa. Bé, a Cadis van canviar fins i tot el rival que li tocava a l’Espanyol a la semifinal per que s’enfrontés al C. Atlético de Madrid dels gegants Obama).
Però, mentre es disputava el Sevilla – Inter de Milà del mateix grup que els espanyolistes, s’ha produït una apagada de la llum de l’estadi Antonio Domínguez on es disputa aquest torneig i no s’ha pogut acabar de disputar ni aquest encontre ni el següent, el Villarreal – Espanyol.

Es dona la circumstància (tal com ha explicat el tècnic espanyolista David Fernández en entrevista en directe al programa “Llobregat en Blanc i Blau” a Radio Despí) que els jugadors espanyolistes estaven ja escalfant per posar-se a punt per la disputa del partit i s’ha hagut de suspendre amb tot el que això comporta ja que mentre diversos equips ja han disputat dos encontres, els blanc-i-blaus encara no n’han jugat cap i demà hauran de jugar-los amb el cansament físic conseqüent, accentuat encara més amb el detall de que els rivals enguany destaquen molt més pel físic que per la qualitat tècnica (que òbviament també la tindran ja que tots els participants son grans entitats).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M